Novinky OK Dobříš do podzimní sezóny

09.09.2013 22:50

Do nového školního roku vstupujeme s několika novinkami, zde je přehled toho nejdůležitějšího.

Rozdělení dětí do skupin

Stejně jako dosud máme děti rozdělené do tří skupin podle toho, jak náročnou trať by měly zvládat při závodech: zelení by měli být schopni běžet sami závod po fáborkách, žlutí trať HD10 bez fáborků a červení už běhají náročnější tratě mimo cesty. V souvislosti s příchodem nových dětí a také jako přípravu na přestup do vyšších kategorií jsme některé děti posunuli o stupeň výše. Aktuální rozdělení dětí a trenérů najdete zde (změny během podzimních tréninků jsou ještě možné).

Nováčci v oddíle

Do oddílu jsme přijali několik nových dětí, především sourozenců a kamarádů našich stávajících členů. Rodičům nováčků doporučujeme prostudovat informace v sekci pro rodiče, kde si můžete stáhnout také přihlášku dítěte do oddílu. Vyplněnou ji prosím přineste na některý z tréninků. S případnými dotazy se obracejte na trenéry své skupiny. Dokud nebudete mít přístup do oddílového přihlašovacího systému, hlaste se na závody zatím přímo trenérkám.

Nová trenérka

Abychom se mohli hlavně nejmenším začátečníkům věnovat co nejvíce, posílili jsme trenérskou sestavu o Lenku Pavlíčkovou, maminku Káji a Míši Vlašaných. Na West Cupu měla Lenka kolem sebe celkem spontánně kupu našich nejmenších, proto jsme přesvědčeni, že děti budou s její pomocí v těch nejlepších rukách.

Podzimní tréninky

Společné tréninky začínají ve středu 11.9., nejstarší skupina (červená) bude mít na podzim opět běžecké tréninky na Vlašce (od úterý 10.9.). Tyto běžecké tréninky jsou určeny především pro děti v kategorii HD12 a starší. Hlavní středeční tréninky se budou nově konat na různých místech, nejen v zámeckém parku. Sledujte proto aktuální info ve vzkazech na našem webu. Na mapové tréninky potřebují děti svou buzolu (kromě zelené skupiny).

Rozpis tréninků:

11.9. – zámecký park

18.9. – Vlaška

25.9. – místo tréninku pojedeme do Prahy na dětské štafety, podrobnosti brzy v přihláškovém systému

2.10. – Vlaška

Další termíny upřesníme.

Speciální odměny pro nejaktivnější děti

Díky podpoře našeho partnera – Salomonu, jsme pro děti na podzimní sezónu připravili speciální motivační odměny. Nechceme hodnotit jejich výsledky, ale především snahu. A také podpořit účast na závodech, která je pro jejich další rozvoj důležitá. Dárek od Salomonu tedy čeká na každého (z našich dětí), kdo z nabídky podzimních závodů absolvuje minimálně 7 akcí. Počítají se přitom jak OB závody, tak i krosy, a to v období říjen – listopad. Nabídka akcí je bohatá, takže je z čeho vybírat a je také možné někdy vynechat (celkem 10 závodů, podzimní termínovka také zde). Vyhodnocení proběhne koncem roku.

Závody se pomalu objevují v přihláškovém systému, tak můžete plánovat své víkendy. Z nabídky podzimních závodů se vyjímá Vodňanský kapr, což jsou dvoudenní závody s ubytováním. Abychom mohli včas rezervovat ubytování, hlaste se nejpozději do 20.9. Po tomto termínu bude ještě možné se přihlásit na závody, není ale jisté, jestli bude volná kapacita společného ubytování. Náklady na ubytování na Kaprovi budou dětem podobně jako na soustředění hrazeny z oddílového rozpočtu.

 

To by na úvod podzimní sezóny stačilo a teď už zbývá jen vyběhnout!

 

PS: Ještě připomínáme obvyklé oddílové příspěvky: 1000 Kč za dítě, resp. 900 Kč v případě sourozenců, posílejte na oddílový účet 2600168236/2010 (Fio banka), VS rodné číslo dítěte.

 

—————

Zpět