Dopis Ježíškovi

15.11.2014 18:34

Pokud zrovna přemýšlíte, o co letos napsat Ježíškovi pod stromeček, možná se vám bude hodit pár tipů na sportovní vybavení, které je možné pořídit přes oddíl v rámci hromadné objednávky, většinou za zvýhodněné ceny. Nabídka se týká všech členů oddílu, pozornost by jí měli věnovat hlavně nováčci, příp. ti, kteří chtějí sportovat víc než dosud a zatím se bez potřebného vybavení obešli.

 

Buzoly

Je to základní pomůcka pro orientaci, kterou potřebuje na trénink a závody v podstatě každý orienťák (snad jen kromě nejmenších dětí, co chodí ještě fáborky s rodiči). Za oddíl doporučujeme pro děti základní model Suunto A10, běžná cena je 430 Kč, v rámci oddílového nákupu je možno ji pořídit za 300 Kč. Pro větší děti a dospělé je vhodnější model A30 za 420 Kč (běžná cena 590 Kč). Domluvit se dá ale i nákup vyšších modelů s lepšími parametry.

 

SI čipy

Elektronický průkaz, který je potřeba pro start na závodech. Začátečníci a občasní závoďáci si mohou SI čip půjčit od pořadatele, při pravidelném závodění se vám ale vyplatí mít svůj vlastní čip. Od příštího roku se navíc má zvednout cena půjčovného čipů na oblastních závodech z 20 na 40 Kč (půjčovné si platí každý sám, ne z oddílového jako startovné), takže bude opravdu lepší mít vlastní čip. A kdybyste jednou chtěli s orienťákem skončit, dá se bez problémů prodat novým zájemcům.

Z nabídky SI čipů doporučujeme základní model SI8 za 700 Kč.

 

Čepice v oddílovém designu

Loni jsme dětem (i dospělým) pořizovali slušivé a hřejivé oddílové kulichy od Elevenu. Aby to nebylo líto těm, co nastoupili do oddílu později, příp. loni zaspali, je možno si čepičky doobjednat (min. počet pro výrobu je ale 5 ks za oddíl). Výběr vhodné velikosti si domluvte s těmi, kdo už tuto čepičku vlastní. V nabídce je velikost S, M a L, cena je 220 Kč/ks.

 

Boty na běhání a vybavení na běžky

Díky partnerské spolupráci s distributorem značek Salomon, Atomic, Suunto a dalších máme možnost nakupovat sportovní vybavení (boty na běhání, kompletní výbava na běžky) za zvýhodněných podmínek se slevou 40 %. Výběr zboží je dle aktuální nabídky ve značkových prodejnách Salomon (např. Praha - Smíchov, Chodov), kde je také vhodné si zboží předem vyzkoušet.

Podrobněji k podmínkám nákupu od Salomonu (záruky, možnost vrácení zboží) - zde.

 

Všechny uvedené věci je třeba objednat do 21.11., abychom stihli zajistit dodání do vánoc. Objednávky výhradně přes přihláškový systém, příp. dotazy k buzolám a vybavení Salomon/Atomic na Martina Bambouska. Především nováčkům doporučujeme k přečtení ještě jeden starší článek o vhodném vybavení pro orienťáky - začátečníky, najdete zde podrobnější informace k buzolám, čipům, oblečení a obutí.

 

Na rok 2015 pak chystáme ještě malé překvapení - oddílové tréninkové overaly, to ale až po Novém roce.

—————

Zpět