Sponzorská nabídka od Salomonu

09.03.2013 09:26

Díky aktivitě Martina a Míši B. uzavřel OK Dobříš sponzorskou smlouvu s firmou Amersports, která v ČR zastupuje značky Salomon, Suunto, Atomic a další sportovní vybavení. Na základě této dohody mají všichni členové OK Dobříš nárok na nákup dvou párů běžeckých bot Salomon ročně se slevou 40% z běžné maloobchodní ceny. Stejné podmínky se týkají i nákupu vybavení na běžky (lyží, vázání, bot, hůlek) značek Salomon nebo Atomic. Kromě toho nám Amersports věnuje ceny pro nejlepší závodníky našeho klubu, které budeme předávat na konci závodní sezóny. Salomon je specialistou na běh v terénu, jejich boty jsou tedy pro naše potřeby vhodné a představují rozumný kompromis mezi botou na cesty a do terénu (mají ale i speciální modely přímo do terénu).

 

Objednávání zboží pro členy OK Dobříš

Bude probíhat 4x ročně, uzávěrka termínů je předběžně stanovena na 15.4, 31.5, 15.9 a 31.10. Později už není z čeho vybírat, takže např. vánoční dárky je třeba objednat do konce října. Výběr bot (i lyží) doporučujeme udělat ve značkových prodejnách Salomon v obchodním centru v Praze na Smíchově nebo na Chodově. Zboží z letní kolekce by mělo být v nabídce prodejen do konce března. K dispozici máme také elektronický katalog, na tréninkách či závodech s sebou Martin Bambousek bude mít také tištěný katalog Salomon. Objednávka zboží bude probíhat přes oddílový přihláškový systém, do poznámky je třeba napsat přesné katalogové číslo, velikost (v UK) a připište i základní maloobchodní cenu zboží, které objednáváte (pokud vybíráte po vyzkoušení v prodejně). Katalogové číslo najdete u každého produktu, u bot je pod označením „ART. No“ uvnitř boty. Sleva 40 % platí ze základní maloobchodní ceny, netýká se sezónních výprodejů, které jsou na prodejnách také vidět.

 Zhruba 2 týdny po uzavření objednávek bude zboží k dispozici na tréninku. Pozor! Objednané zboží není později možné vyměnit za jinou velikost či model, je tedy třeba mít boty předem vyzkoušené a vědět, co chci. Každý je sám zodpovědný za to, co si objednal. Reklamace v případě nějakých vad je samozřejmě možná, v tomto případě předáte produkt Martinovi Bambouskovi a ten zajistí vše potřebné. Placení za objednané zboží bude probíhat přes oddílové účty.

První kolo objednávek můžeme probrat podrobněji na velikonočním soustředění. S případnými dotazy se pak obracejte na Martina Bambouska.

  

—————

Zpět