Nový katalog oddílového materiálu a tipy na vánoční dárky

09.12.2015 20:39

Pokud zrovna přemýšlíte, o co letos napsat Ježíškovi pod stromeček, možná se vám bude hodit pár tipů na sportovní vybavení, které je možné pořídit z nabídky oddílového materiálu, většinou za zvýhodněné ceny. Nabídka se týká všech členů oddílu, pozornost by jí měli věnovat hlavně nováčci, příp. ti, kteří chtějí sportovat víc než dosud a zatím se bez potřebného vybavení obešli.

Nově je oddílový materiál, který jsme si v minulých letech nechali vyrobit, zpracován v přehledné formě katalogu, viz Oddílový materiál (v menu rozděleno na oblečení = výstroj a hardware = výzbroj). U většiny věcí je skladem alespoň minimální zásoba, takže je možné si vybranou věc koupit i mimo hlavní objednávkové termíny. U každé položky je také uvedena kontaktní osoba, která má skladovou zásobu na starosti.

Především nováčkům pak doporučujeme k přečtení ještě jeden starší článek o vhodném vybavení pro orienťáky - začátečníky, najdete zde podrobnější informace k buzolám, čipům, oblečení a obutí (některé informace jsou ale už zastaralé a úplně neplatí, text je z roku 2011). Současně také připomínáme, že partnerem oddílu je firma Amersports, která v ČR zastupuje značky Salomon, Suunto, Atomic a další sportovní vybavení a kde máme velmi dobré podmínky při nákupu běžecké obuvi, buzol a potřeb pro běžecké lyžování (podrobněji viz článek). Další hromadná objednávka na Amersports je v plánu na jaře, věci objednané v listopadu předává Martin průběžně v těchto dnech.

A jako bonus na závěr také trocha zábavy – blíží se vánoční prázdniny a konečně bude trochu času na společné rodinné hraní, tak proč ne třeba s touto stolní orienťáckou hrou? Kdo má zájem?

—————

Zpět