Zimní soustředění OK Dobříš – program

15.01.2014 22:03

O víkendu 17. – 19.1. se koná naše tradiční zimní soustředění na Šumavě. Vzhledem ke sněhovým podmínkám budeme muset trochu improvizovat a program upravovat až na místě podle reálných možností. Věnujte proto pozornost těmto pokynům. Akce bude ale o to pestřejší, takže se opět máte na co těšit.

 

Pokyny pro účastníky

Místo: Hotel Zadov (jiný než loni), https://www.zadovhotel.cz/

Začínáme páteční večeří a končíme nedělním obědem.

Ubytování je v pátek možné od 14 hod. Páteční večeře se podává od 17.30 do 19.30hod. (maximálně do 20 hod.). Pokoje Vám přidělí na recepci, každá rodina by měla mít svůj pokoj. Ubytování zaplatí hromadně oddíl.  Na místě budeme vybírat peníze, přivezte si pokud možno přesně:  1300 Kč za dospělého/pobyt, 900 Kč za neoddílové dítě, 600 Kč za oddílové dítě (300 Kč přispívá oddíl). Pokud někdo potřebujete účet od hotelu za sebe či svou rodinu samostatně, dejte vědět předem.

V neděli musíme vyklidit pokoje do 10 hod., věci si do oběda můžeme nechat v salonku a po tréninku využít sprchy v sauně.

 

Program:

Plánovaný program:

Pátek – příjezd

Sobota

Dopo – běžky, pravděpodobně přesun autem na Modravu

Odpo – skupinová bojovka s mapou, poté mapová teorie v klubovně

Neděle

Dopo – podle podmínek buď opět běžky nebo mapový OB trénink (oboje dojíždění autem)

Odpo – volný program, odjezd

Pozor! Vzhledem k tomu, že podmínky na běžky budou dost mizerné a není jisté, jestli na běžky půjdeme jednou, dvakrát nebo třeba vůbec (aspoň jednou snad ano :-), dáváme tuto část programu jako nepovinnou. Kdo nemá běžky vlastní a musí si někde půjčovat, může a nemusí se k výpravě do běžecké stopy přidávat. Místo toho je možné vyrazit na sjezdovky na Zadově (Kobyla), ani tam ale nejsou podmínky ideální. Lyžování na sjezdovce nebude ze strany oddílu ale nijak organizované.

Další část programu (hlavně neděli) upravíme podle reálných podmínek na místě. Je tedy třeba mít vybavení jak na lyže (dle vlastní volby běžecké nebo sjezdové), tak i na běhání v lese (běžecké boty a oblečení – jako na podzimní závody, přiberte i buzolu).

Program v sobotu večer: speciální bonus pro běhající rodiče! Na opakované žádosti jsme připravili přednášku o základech mapové techniky v OB se zaměřením na tratě pro dorost a dospělé. Kromě toho bude ale i mapová teorie pro děti. Po večeři pak chceme rodiče podobně jako loni seznámit se základními plány na rok 2014 (soustředění, hlavní závody apod.).

 

Vybavení s sebou: běžky + související materiál (očištěné od starých vosků, ve sportu lze koupit smývače vosků), příp. tedy výjimečně sjezdovky, boty na běhání, sportovní oblečení, busolu, psací potřeby, nezapomeňte si taky oddílové čepičky :-)

 

Stravování: výdej jídel je pro nás v těchto časech

Pátek

17.30 - 19.30 Večeře

Sobota

7.45       Snídaně (formou bufetu)

12.30     Oběd

19.00     Večeře

Neděle

7.45       Snídaně

12.30     Oběd

 

Na viděnou o víkendu na horách a věřme, že pár vloček ještě spadne a budeme si připadat opravdu jako v zimě na horách!

—————

Zpět