Vodňanský Kapr - AKTUALIZOVÁNO

18.10.2018 09:11

Již tradičně náš oddíl v říjnu zamíří na dvoudenní závody Vodňanský kapr konané v jižních Čechách. Všichni, kdo už nepotřebují sbírat body do podzimního středočeského žebříčku, jehož dva závody se letos bohužel termínově s Kaprem překrývají, se tak už určitě těší na jablíčka, mošty, živé kapry a možná i dort. A k dobré náladě určitě zase pomůže i společné ubytování, kde večer společně posedíme a víc se seznámíme.

Vodňanský kapr se letos koná 20.-21.10. v Bílsku poblíž Vodňan. Přihlásit se je možné přes náš přihláškový systém (pozor: na každý závod, sobotní i nedělní, je samostaná přihláška a zvlášť se přihlašuje i ubytování – možno i pro členy rodiny). Přihlásit se na tyto závody mohou i začátečníci – trenéři Vám s přihláškou rádi poradí. Na ubytování zbývá už jen pár volných míst, proto neváhejte!


-----------   AKTUALIZACE:  ------------

Informace k závodu:  Pokyny a později i startovky naleznete na webu závodu. Doporučujeme přijet na místo závodu cca hodinu před svým startem.

Informace k ubytování:
Ubytováni budeme v rekreačním zařízení Nová Louka v Albrechticích (v hlavní budově a bungalovech - ty byly v minulých letech dobře vytopené, ale kdo se bojí zimy, ať si pro jistotu přibalí spacák či deku).

Oddílovým dětem (platícím standardní příspěvky) oddíl platí ubytování (200 Kč, resp. 300 Kč na dítě) z grantu od města. Platbu za stravu a ubytování ostatních vybereme v hotovosti na místě, vezměte si prosím s sebou přesnou částku - viz rozpis plateb dle rodin.

Rozpis rozdělení do pokojů zveřejníme až na místě podle aktuální situace. Pokusíme se nechávat rodiny pohromadě na pokojích, ale budeme to muset nějak nakombinovat dle kapacity pokojů. Pokud ještě někdo onemocníte a nepojedete, dejte nám, prosím, co nejdříve vědět, možná se podaří ubytování ještě stornovat, či využít pro někoho jiného. (Na oddílový mail nebo ještě lépe přímo Katce A., která řeší ubytování.)

Všichni by měli mít vlastní ručníky a přezůvky do budovy.

Ubytování bude k dispozici zhruba od 17 hod. Klíče pro všechny vyzvedne Katka A. nebo někdo z trenérů. Večeře bude od 18 hod., kdy otevře i bar. K večeři bude vývar a krůtí maso na zelenině s rýží, ke snídani švédský stůl (bezlepkáři - vemte si vlastní pečivo).

Program:

Odpoledne po závodě můžete využít ke kochání se zlatavě zbarvenou jihočeskou krajinou, nákupu jablek a moštů nebo můžete vyrazit na výlet - nabízí se třeba zřícenina hradu Helfenburg, pokud vám ten kopec nestačil už minulý víkend při MČR štafet a klubů :-)

Večerní program: po večeři možná opět bude večerní bojovka pro všechny děti (malá baterka se může hodit). Následovat bude volný večerní program (rozbor postupů, kytara - jestli ji někdo vezme:-), hry, debaty, a třeba budou i sýry :-)


—————

Zpět