Vodňanský kapr a OŽ u Pohoří

16.10.2022 18:53
I letos se náš oddíl zúčastnil víkendových závodů jihočeské oblasti  - Vodňanského kapra. Hlavní cenu živého kapra se sice nepodařilo nikomu získat, ale i tak bylo několik dětí a dvě zástupkyně žen na stupních vítězů.
 
Nejúspěšnější byla rodina Haisů, Štěpánka v kategorii D10L a Anička v kategorii D10 skončily shodně na 2. místě, maminka Stáňa se pak umístila v kategorii P na 3. místě.
 
Ruth Tachezy zabojovala o 1. místo v kategorii D55, ale nakonec z toho bylo pěkné 2. místo.
 
Další borci se ve svých kategoriích shodně probojovali na 3. místo, a to Kristýna Fialová (D12), Tonda Szárszoi (H12) a Filip Španěl (H16).
 
Všem moc gratulujeme! Slečny Chmelíkovy - Petruška a Štěpánka (v slušivém přestrojení) sice nedosáhly na stupně vítězů, ale v lese jim to nesmírně slušelo! Ostatní závodníci si oba závody a společný večer v Benešovském mlýně užili. Těšíme se na příští ročník.
 
***
V neděli se konal také oblastní žebříček u vesničky Pohoří. Pod taktovkou OK Kamenice na nás čekala klasická trať. Les byl hezký a náročný stran převýšení. Naši borci se ani zde neztratili a v konkurenci Středočechů a Pražáků jsme získali dvě vítězství v rámci kategorií
 
  • Jonáš Etrych vyhrál kategorii H14.
  • Matouš Nathaniel Petrilák vyhrál kategorii H18. 
I další naši borci se v nabité konkurenci prosadili a získali pěkná umístění:
 
Terka Hrušková doběhla třetí v D10F, Bětka Kašparová doběhla třetí v D16, Martin Snížek doběhl třetí v H18, Radim Vaculovič doběhl druhý v H35K, Amálka Petriláková se umístila čtvrtá v D14, Lukáš Magazu se umístil čtvrtý v H14, Přemek Žižka se umístil šestý v D16, Pavel Neuer byl pátů v T2 a Standa Bleha doběhl šestý v T3.
 
Držíme palce všem do posledních dvou závodů OŽ, které se budou konat příští týden.
 
Za trenéry
 
Markéta Žižková a Tomáš Etrych
 
 
Štěpánka Haisová na druhém místě Vodňanského kapra.
Anička Haisová na druhém místě Vodňanského kapra.
Jonáš Etrych vyhrál kategorii H14 na OŽ v Pohoří.
 
Matouš Petrilák vyhrál kategorii H18 na OŽ v Pohoří (spolu s ním jsou vítězové kategorií DH 16 - 21).

—————

Zpět