Víkend bez rodičů 2019 resp víkend bez dětí pro rodiče ...

20.11.2019 07:40

Víkend bez rodičů - článek Barči Houskové

V sobotu ráno jsme odjeli vlakem z Řevnic do Roztok u Křivoklátu, a odtamtud šli pěšky až do Zbečna, kde jsme přespali v tělocvičně. Cestou jsme hráli zábavnou detektivní hru, kterou nám Anežka připravila, a samozřejmě organizátoři nevynechali ani bombu, povodeň a štronzo. Večer jsme hráli místo bojovky hru „Epidemie“, při které jsme ve škole, kde jsme přespávali, po tmě hledali deset kuželů a každý z týmu měl nějaké postižení v pohybu. Zvítězil ten tým, který měl nejkratší čas.

Druhý den jsme se přesunuli ze Zbečna do Berouna, a cestou jsme měli spoustu krásných výhledů. Vyšli jsme si na Děd a opět nechyběla hra. Cestou jsme si také předávali kolíček a ten, u kterého zůstal naposledy, dělal kliky. Z Dědu jsme pak sešli do Berouna a odtamtud jsme jeli vlakem zpátky do Řevnic.

 Moc jsme si to tam všichni užili a doufejme, že si to za rok zopakujeme.

Barče děkujeme za sepsání článku. 

Spousty fotografií z víkendu najdete zde:

drive.google.com/open?id=1U6iU9KXfj39ab4wGZ43H582vxoKrjIPn

pár vět ode mne..

Velké díky patří Martině, Anežce a Honzovi T. Akce byla připravená, dobře naplánovaná a vyplněná spoustou zábavy, pohybu, her a zbyl i nějaký čas na odpočinek. Děti byly vzorné a poslouchaly jak švýcarské hodinky. Počasí bylo úplně bez chyby, cestou jsme měli čas si popovídat, pozorovat pěkné prostředí Křivoklátska, údolí Berounky s jejími meandry a spočinout na výhledech, které i dětem učarovaly. V Nižboru děti absolvovaly běžecký test rychlosti v plné polní a krosovou dráhu. Unavené byly myslím tak akorát. A já si to užíval jako na dovolené. Tak hojná účast dětí udělala obrovskou radost všem, kteří se na akci podíleli. A vy rodiče jste si to doma doufám taky užili. 

Tak zase za rok, někde jinde, s dalšími dětmi.

Jo a díky patří taky všem dětem

Martin

 

 

—————

Zpět