Velikonoční soustředění Doksy

30.03.2015 23:33

*Aktualizováno*  Velikonoce znamenají pro českého orienťáka nejen tradiční pomlázku, ale i neméně tradiční jarní soustředění, kdy se několik dní volna dá využít pro kvalitní trénování. Letos jsou tyto svátky navíc už začátkem dubna, takže je to ideální rozběhání na jarní sezónu. Pro nové členy oddílu (děti i dospělé) jsou pak společná soustředění tou nejlepší příležitostí, jak se zapojit mezi ostatní.

 

Jako již tradičně se i letos naše velikonoční soustředění uskuteční v blízkosti Máchova jezera s centrem v areálu Poslova Mlýna. V okolí jsou atraktivní skalnaté terény, letos budeme mít k dispozici i některé nově zmapované terény.

Termín: 4.4. – 6.4. (příjezd v sobotu dopoledne rovnou na první trénink, končíme v pondělí po obědě)
Místo: areál Poslův mlýn poblíž Doks
Ubytování: pokoje s jednoduchým vybavením a plnou penzí
Cena: děti (podle věku) 255 - 315 Kč/den s plnou penzí a pondělním obědem, celkem za celou akci 550 - 680 Kč, dospělí: 370 Kč/den s plnou penzí, tj. 790 Kč za celou akci.
Protože účast na soustředění a společné trénování malých i velkých sporťáků patří mezi hlavní priority našeho oddílu, budeme přispívat na ubytování dětským členům oddílu z dotace od města, a to 200 Kč/dítě (resp. 100 Kč/noc, což je zhruba cena dětského ubytování). Podmínkou je mít do soustředění zaplacené oddílové příspěvky na jarní sezónu.

Program: pestré mapové tréninky, kdy si vyzkoušíme různé OB techniky, na soustředění je navíc prostor pro více individuální přístup. Kromě tréninků taky nějaké hry a výlet. V pondělí samozřejmě dodržujeme velikonoční tradice :-)
Podrobnější program (bude průběžně aktualizován):
Sobota:
- dopoledne: první mapový trénink na rozběhání
- odpoledne: mapový trénink
- večer: oddílová porada
Neděle:
- dopoledne: mapový trénink/tréninkový závod
- odpoledne: výlet/výběh, kluci příprava "nástrojů" na pondělí
- večer: noční OB (nejmladší v areálu, starší i v jeho okolí)
Pondělí:
- dopoledne: pomlázka, velikonoční závod
- po obědě vyhodnocení soustředění a odjezd domů

Přihlášky na soustředění přes oddílový přihláškový systém do 8.3.

A pro připomenutí fotografie z velikonoc 2014.

 

Aktualizace:

Stáhněte si podrobnější program soustředění s pokyny (příjezd na první trénink, vybavení apod.): Velikonoce 2015_program.pdf (471 kB)

Zkontrolujte si pro jistotu, zda jste správně přihlášeni podle svých přihlášek + zde najdete seznam plateb po rodinách (vybíráme během soustředění, oddílový příspěvek dětem z grantu od města už je započtený): Velikonoce_OK Dobříš_2015_objednávka_2.xls (81,5 kB)

 

 

—————

Zpět