Velikonoční soustředění 2024

25.03.2024 22:05

AKTUALIZACE!!! Na tomto odkaze najdete podrobný program soustředění. Program si netiskněte, v případě potřeby se v něm budou informace aktualizovat!

 

Další rok je za námi a Velikonoční soustředění se blíží. Tentokrát se po několika letech opět podíváme do Jizerských hor.

Soustředění nabízí výbornou možnost potrénovat v mapově zajímavých terénech, kam se běžně nedostaneme. Také je to příležitost se více zkamarádit s dalšími členy v oddíle!

 

Termín: 29.3. – 1.4. (příjezd v pátek na odpolední trénink, končíme v pondělí po obědě)

Místo: Jizerské hory, Chata MUHU v Jindřichově, https://mapy.cz/s/nutonucune (50.7511214N, 15.1937300E)

Ubytování: Nově zrekonstruovaná horská chata. Většina pokojů s vlastním sociálním vybavením, několik pokojů s koupelnou na chodbě.

Cena: Cca 1950 Kč na osobu za celý pobyt (3 noci) včetně plné penze. Rekreační poplatek pro dospělé je 20 Kč na den. Poplatek za psa 200 Kč na den. Tentokrát není možné snížení ceny za kratší pobyt.
Příspěvek oddílu na dítě, které platí plné členské příspěvky, je 200 Kč za den (tzn. cena za celý pobyt pro dítě platící příspěvky je 1350 Kč).
Po soustředění pošleme vyúčtování a výzvu k zaplacení. Na soustředění tedy nebudete platit nic (pouze svoji útratu).

Stravování: Plná penze včetně odpolední svačiny a pitného režimu. Pokud má někdo omezení stravy ze zdravotních důvodů, připište to do poznámky v přihláškovém systému a pokusíme se úpravu stravy domluvit.

Přihlášky: Hlašte se v přihláškovém systému do 24.3. Do poznámky prosím připište požadavky na stravu a počet lidí navíc, kteří pojedou s Vámi (neuvádějte znovu ale ty, kteří jsou již piřhlášení přes přihláškový systém). Počet lidí navíc uvádějte pouze u jednoho přihlášeného.

Počet míst na chatě je omezený. Pokud bude počet přihlášených větší, než je kapacita chaty, budou si muset ti později přihlášení najít sami ubytování někde v okolí. Na chatě bude ale možné zajsitit stravu.

Program: Budeme trénovat v nádherných terénech Jizerských hor. Tréninky budou probíhat dopoledne i odpoledne. První trénink je v pátek odpoledne, v pondělí dopoledne končíme tradiční velikonoční honičkou.

Terén je výškově hodně členitý s mnoha skalkami a kamenitým povrchem. Budeme trénovat různé aspekty oreientačního běhu. Obtížnost bude přizpůsobená různým věkovým kategoriím. Dospělí se mohou hlásit buď do dětských a dorosteneckých kategorií nebo si zvolit delší, ale mapově jednodušší kategorii (T3).

Kromě toho se můžete těšit i na další program a večerní rozbory proběhlých tréninků.

 

Další informace a přesný program budou zveřejněny cca 1-2 týdny před soustředěním.

S případnými dotazy se obracejte na mě (email: jindrich.houska@seznam.cz, tel.: 724 578 560).

 

Těšíme se na Vás na další společné akci.

Jindra & trenéři

 

—————

Zpět