*Fotky a zpráva z* Velikonočního soustředění 2023

02.04.2023 22:56

Ahoj,

Velikonoční soustředění je za námi a zde je krátké ohlédnutí, fotografie od Martina Snížka jsou k vidění v oddílové fotogalerii zde

 

Soustředění začlo krátkou tratí, která pro většinu byla seznamovákem s terény v okolí Lubence a Tisu u Blatna. Tratě vedly mírně zvlněným terénem  s mnoha kameny, shluky kamenů a skalek. Počasí bylo příjemné a tak se první trénink velmi povedl.

V sobotu dopoledne byl v plánu trénink na mapě jen s vrstevnicemi, pro mladší na mapě bez cest. Počasí bylo poměrně studené, ale všichni se zapotili a zahřáli při absolvování tratí. Odpoledne byla na pořadu klasika, a to v krásných lesích hned u údolí Střely. Tratě byly fyzicky náročné a prověřili všechny přítomné.

V neděli ráno jsme vyrazili na mapové plánky, každý měl před sebou dva plánky, první řekněme tréninkový a druhý již opravdu na "ostro". Po počátečních nesnázích, a to hlavně u menších účastníků se všem trénink líbil. Zlepšilo se také počasí  a již nebyla taková zima. Odpoledne bylo volno, a kdo chtěl zajel si navečer na sprint připravený v Kralovicích, nebo po setmění vyrazil na nočák.

V pondělí ráno jsme jako vždy vyrazili na velikonoční honičku. Počasí nám přálo a tak jsme si ji moc užili. Podívejte se na fotky, jsou skvělé a výmluvné.

Všcihni byli po soustředění unaveni, tréninky byly krásné a náročné. Výsledky tréninků jsou u programu.

Tak zase za rok,

 

za trenéry

Tomáš

 

***

AKTUALIZACE!!! Na tomto odkaze naleznete podrobný program soustředění:  https://docs.google.com/document/d/146ePjNGLGL7amYM8ZLCsgxTBfaNkimzT/edit?usp=share_link&ouid=111962442897638546553&rtpof=true&sd=true 

 

Rok se s rokem sešel a opět se blíží Velikonoce a s nimi i oddílové soustředění, bez kterého si už většina členů oddílu neumí velikonoce představit :)

Letos vyrazíme na místo, které jsme ještě o Velikonocích nenavštívili - do oblasti Střely. Čekají nás krásné mírně zvlněné až kopcovaté terény s mnoha kameny, skalkami a terénními detaily.

Na programu budou tréninky, případně přednášky nebo rozbory tréninků a určitě se najde čas i na nějaký výlet.

 

Termín:        7.4. - 10.4. (příjezd v pátek odpoledne rovnou na trénink, končíme v pondělí po obědě)

Místo:           Areál Rekreačního střediska Lubenec (www.haul.cz/rs-lubenec): https://mapy.cz/s/mubepukemo (50.1257967N, 13.3101325E)

Ubytování:   K dispozici pro nás budou 2 budovy s různě velkými pokoji.

Stravování:  Máme objednanou plnou penzi. Začínáme v pátek večeří, končíme v neděli obědem.

Cena:           Bude upřesněna, přibližně očekávejte 700 Kč za osobu na den včetně plné penze.

Přihlášky:    Na soustředění se hlašte v přihláškovém systému. Pokud byste se nemohli zúčastnit celého soustředění, ale jen části, napište to prosím před uzavřením přihlášek do poznámky (potom už nebude možné účtovat nižší cenu). Do poznámek také uvádějte případné omezení stravy (bezlepková dieta, vegetarián atd.).

V příhlášce také vyberte kategorii tréninků, kterou budete běhat (platí zejména pro rodiče, kteří si mohou vybrat, na co se cítí). K dispozici jsou tyto kategorie:

  • D10, H10
  • D12, H12
  • D14, H14
  • D16, H16
  • D18, H18
  • T3 (odpovídá mapově lehčí H16)

 

Sledujte i nadále oddílový web, postupně se zde objeví další informace a podrobný program.

 

Těšíme se na Vás,

Trenéři

 

 

 

 

—————

Zpět