Velikonoční soustředění 2019 - program

23.04.2019 00:00

AKTUALIZACE!!!

Všem velké díky za účast a aktivitu! Právě proto nás to baví :))))

Kompletní fotodokumentaci najdete zde: okdobris.rajce.idnes.cz/Velikonocni_soustredeni_Jindrichov_2019/

a malý zákusek také tady :D :D

youtu.be/5IKzKQEk5c0

Lenka P.

 

V příloze Program v2.docx (18,3 kB) najdete detailní program soustředění.

V tabulce Ubytování values.xlsx (25372) jsou přenesené údaje z Vašich přihlášek a vypočítané platby za jednotlivé rodiny. Zkontrolujte prosím tyto údaje a případné nesrovnalosti mi co nejdříve nahlaste. Peníze na zaplacení soustředění vezměte v hotovosti s sebou. Více informací v programu.

Těšíme se na Vás!

 

 

Další rok je za námi a Velikonoční soustředění se blíží. Protože jsme v Doksech byli už mnohokrát, rozhodli jsme se vyzkoušet nové terény v Jizerských horách. I termín Velikonoc tomu nahrává, protože jsou nejpozději, co mohou být, a tak už snad na horách nebude sníh.

Termín: 19.4. – 22.4. (příjezd v pátek na odpolední trénink, končíme v pondělí po obědě)

Místo: Jizerské hory, Chata Javor v Jindřichově, https://mapy.cz/s/3prFJ  (50.7487539N, 15.1960150E)

Ubytování: Pokoje s jednoduchým vybavením. Horská chata. Protože se všichni na chatu nevejdeme, je domluvená ještě sousední chata „Apartmány Jindřichov“.

Cena: Cca 500 Kč na chatě Javor a 550 Kč v apartmánech na osobu a den včetně plné penze. Cena bude ještě upřesněná.

Stravování: Plná penze na chatě Javor (i pro ubytované v apartmánech). Je možné zajistit bezlepkovou, vegetariánskou a breathariánskou dietu. Pokud má někdo další omezení stravy ze zdravotních důvodů, připište to do poznámky v přihláškovém systému a pokusíme se úpravu stravy domluvit.

Přihlášky: Hlašte se v přihláškovém systému do 24.3. Do poznámky prosím připište požadavky na stravu a počet lidí navíc, kteří pojedou s Vámi (neuvádějte znovu ale ty, kteří jsou již piřhlášení přes přihláškový systém). Počet lidí navíc uvádějte pouze u jednoho přihlášeného.

Počet míst na chatách je omezený. Pokud bude počet přihlášených větší, než je kapacita chat, budou si muset ti později přihlášení najít sami ubytování někde v okolí.

Program: Budeme trénovat v nádherných terénech Jizerských hor. Tréninky budou probíhat dopoledne i odpoledne. První trénink je v pátek odpoledne, poslední v pondělí dopoledne.

Terén je výškově hodně členitý s mnoha skalkami a kamenitým povrchem. Budeme trénovat různé aspekty oreientačního běhu. Obtížnost bude přizpůsobená různým věkovým kategoriím. Některé tréninky budou možná spojené s dalšími oddíly, které mají soustředění v okolí. Rodiče si samozřejmě mohou také vzít mapu a vyběhnout do lesa.

Další informace a přesný program budou zveřejněny cca 1-2 týdny před soustředěním.

S případnými dotazy se obracejte na mě (email: jindrich.houska@seznam.cz, tel.: 724 578 560).

Těším se na Vás na další společné akci.

Jindra

—————

Zpět