Ve víru olympijského Lipna

09.09.2016 18:03

Letního orienťáckého soustředění na Lipně jsme se zúčastnili já (Klára), Vašek, Ondra Janda a Honza Tachezy. Než jsme jeli, pochybovali jsme, jaké to bude... ale bylo to skvělé ve všech ohledech! Jediné počasí nám moc nevyšlo, skoro každý den pršelo.

Bydleli jsme přímo v Lipně v chatkách na kopci, kousek od olympijského parku Rio Lipno, kam jsme ve volném čase často chodili. Každý den jsme měli dva tréninky – jeden dopolední a jeden odpolední, jen středu jsme měli volnou. Trénovali jsme různé techniky, běhali jsme koridor, odbočovák, sprinty, tréninky v kopcích a tak dále. Každý trénink byl jiný a něčím zajímavý.

Jeden den jsme také šli pěšky do vedlejšího města Frymburku, kde jsme si dopoledne v lese dali trénink a odpoledne jsme se zúčastnili závodu ve sprintu. Přijela dokonce Česká televize a natáčela nás :-)

Trenéři i ostatní děti byli super, seznámili jsme se s novými lidmi, s dětmi, které běhají Áčka a někteří i reprezentují Českou republiku!

Máme skvělé zážitky! Všichni čtyři jsme se shodli, že se nám to moc líbilo, vše bylo nad očekávání, příště bychom jeli znovu a jsme namotivovaní trénovat!

Děkujeme Kamilovi, že nám to umožnil :-)

Klára Nentvichová

 

Další informace, hlavně z trenérského pohledu (mapy, výsledky...) na stránkách Repre dorostu.

Plus kompletní fotogalerie Kláry a také z víkendové trenérské návštěvy.

 

—————

Zpět