Vánoční přebor, výsledky

15.12.2018 20:00

AKTUALIZACE 15.12: Vánoční přebor je za námi. Kdo byl na bedně už víte z vyhlášení. Všechny ostatní, kteří chtěli zjistit své umístění, jsme nevrle odháněli od našeho stolu, protože nám technika připravila opět perné chvíle. Vše ale dopadlo dobře a na kompletní výsledky se můžete podívat zde:

Vánoční přebor 2018 - výsledky.xlsx (19149)

 

 

Ahoj všichni,

Ti z Vás, kteří přihlásili pouze své dítě, dopište  do pátku do vzkazu pořadateli kdo z rodičů(jméno a příjmení) poběží s dítětem v páru. Jeden rodič může být spárován s více dětmi. Trať je nenáročná, jednoduchá a krátká, zvládnou ji i neběhající rodiče. Ti z Vás, kdo máte více dětí i více běžících rodičů, dopište s kým z rodiny se spárujete. Usnadníte tím vyhodnocení závodu.

Pravidla závodu:

Přestože se jedná o závod dvojic, poběží každý sám ve vlnách po kategoriích, rodiče jako poslední, a časy se budou sčítat. Soutěží se v kategoriích zelení, žlutí a červení + rodič. 

Ražení na systém Sportident, čip má každý svůj. Kontroly jsou umístěné jednak v koridorech vymezených červenobílou plastovou páskou(mlíkem) na různých objektech. Pásku není možné podlézat ani přelézat, v případě nedodržení budete diskvalifikováni. Mapa je bez popisků, umístění kontroly je třeba vyčíst z mapy a orazit ve správném pořadí. Start na startovací krabičku, nezapomeňte se vynulovat, a cíl na krabičku finish. Po doběhu se nezdržujte v doběhovém prostoru.

Kdy:      

Sraz v sobotu 15.12.2018 ve 14,50-14,55h v hale ZŠ Mníšek pod Brdy. Přijďte prosím včas. Konec v 18 hodin.

Kde:

ZŠ Mníšek pod Brdy, Komenského 886, nová hala-tělocvična, vchod z ulice Nádražní - bude označeno červenobílým mlíkem.

GPS: 49.8627786N, 14.2634719E

Parkování:

Poblíž křižovatky ulic Nádražní/Ke škole.

Dárek

Každé dítě přinese malý dárek pro někoho do Tomboly – tím má zároveň jistotu, že si něco pěkného odnese.

Šatna

Hned u vstupu je šatna, kde se přezujeme, resp převlékneme. Nechoďte ve venkovních botách do tělocvičny!! Vchod v 15h zamkneme. Cenné věci zde ale nenechávejte, nejsme jediní kdo má klíče. Kdo přijde pozdě, volejte Lenka M 731 445 105

S sebou tedy nezapomeňte:    

  • Čip! (novým členům zapůjčíme),
  • Sálové tenisky nekreslící! a sportovní oblečení do haly (nejlépe oddílový dresJ). Do tělocvičny je možný vstup jen v čistých botách, resp bosky, pokud někdo zapomene.
  • Děti by měly donést drobný neadresný dárek do tomboly -pro neznámého člena oddílu– na starosti má Jana Nová
  • Karimatka(židle nevhodná, hrozí poškození podkladu) na posezení pro diváky (sedejte si prosím spíše po pravé straně - po obvodu haly dle prostoru kolem tratě, abyste se později nepletli- upřesníme na místě.
  • Trocha cukroví, v množství, které hodláte ochutnat a porovnat s ostatními.
  • Něco na hlasité fandění (trubka, řehtačka, zvonec… nebo alespoň ruce na tleskání)
  • dobrou Vánoční náladu beze stresu, přijďte se prostě pobavit společně s dětmi a svými trenéry.

Mapa:

Podobná jako předloni, čeká Vás opět OB bludiště J. Aby Vás to moc nepřekvapilo, můžete se podívat na malý vzorek.

Kontakty:

Martin (773 157 911)

 

—————

Zpět