Vánoční oddílový přebor

26.12.2014 11:58

Sezónu 2014 jsme zakončili tradičním prosincovým setkáním - vánočním přeborem rodinných dvojic v halovém OB. V dobříšské sportovní hale se v neděli 21.12. sešlo přes 70 členů našeho oddílu, aby si společně užili trochu sportování, prestižního závodu, odměn za nejlepší výkony v celé sezóně i dárků pod vánočním stromečkem.

Kromě členů OK Dobříš jsme i letos přivítali zajímavé hosty. Z oddílu OB Říčany, který má podobnou historii, zázemí i některé výsledky, k nám přijel šéf klubu David Rožek se svými syny a přivezl i nejlepší říčanskou závodnici Báru Vyhnálkovou. Bára je vrstevnicí našich dorostenců a dorostenek (kat. D16) a přestože začínala před pár lety jako úplný nováček bez orienťáckých zkušeností, vypracovala se do absolutní špičky ve své věkové kategorii. Našim dětem přivezla ukázat svou sadu medailí z mistrovství Evropy, abychom všichni viděli, kam se dá při poctivém tréninku za pár let dostat. Své dovednosti pak David i Bára prokázali na trati halového orienťáku, kdy při své premiéře zaběhli nejlepší časy v kategorii dospělých.

Dalším vítaným hostem byl Radek Řechka jako zástupce města, který má v nové městské radě na starosti právě podporu sportu. A že mu není cizí ani orienťák, dokázal tím, jak se zdárně popasoval se závodní tratí. Roli zástupce města pak naplnil v závěrečné části programu při předávání ocenění nejlepším závodníkům OK Dobříš i vítězům letošního vánočního přeboru. A kdo že si letos odnesl vavříny nejlepších rodinných dvojic? Mezi zelenými zvítězily Terezka a Lenka Mirčevy, ve žluté skupině se nejlépe dařilo Vojtovi a Ondrovi Španělům a v těžké konkurenci nejzkušenějších dětí a dospělých se na nejvyšší stupínek postavili Max a Michal Dudlovi.

Podrobné výsledky jednotlivých závodníků i rodinných dvojic jsou k nahlédnutí zde: Vanocni prebor_2014_vysledky.xls (74 kB)

O návštěvě našich hostů z Říčan si můžete přečíst také na jejich webu.

Fotky z akce by se brzy měly objevit v oddílové galerii.

A kdo má zájem, může se se starým rokem rozloučit při silvestrovském výběhu na Vlašce.

PF2015 a na viděnou opět mezi bíločervenými lampiony!

—————

Zpět