Tréninky od 12.4.2021

11.04.2021 10:49

Ahoj sportovci,

velikonoční dvojboj a individuální velikonoční soustředění dnes večer (11.4.) končí. Jste šikulové, jak zvládáte distančně výuku i orienťák. Rodičové - díky za metodické vedení a aktivizaci dětí :-)

Od 12.4. využijte již připravených tréninků. Situace zatím neumožňuje pořádání celooddílových společných akcí.

Okres Příbram - vyražte na Řitku (bude do 18.4.), na okruhy Nad Kytínem 2, na kombotech-Rochotech, vyběhněte na Poustevnu.

Okres Praha Západ - vyražte na Bzdinku, kombotech či přeborový middle, na Vlašku na testovací okruh či 4 km trasu Jarního běhu..

Otevřené jsou také tratě nad Halouny (pozor na uzávěru silnice Řevnice-Halouny).

Výsledky zapisujte do tabulek v přihláškovém systému .

V Anglickém parku v Dobříši jsou připraveny tratě pro veřejnost i s foto-orienťáckou soutěží a kvízem, viz oddílový web, menu Akce pro veřejnost. Vytisklé mapy si můžete vyzvednout v Infocentru v Dobříši (8-16 hodin v pracovní dny). Tato akce je financována z dotace města Dobříš z fondu sportu a podpory volnočasových aktivit. (Chybějící fáborky hlašte Tomášovi Etrychovi).

Tréninková skupina DORtíci má navíc vlastní tréninkový program (vedoucí DORtíků Martina a Pavel Janda), pro členy TSM i pro výběr žactva (vedoucí Jana Bochenková a Tomáš Etrych) budou postupně připravované měřené individuální tréninky (v rámci Středočechů).

Zatím se těšíme na shledanou na brigádě v lese a věříme, že vláda ČR, epidemiologové a Česká unie sportu vymyslí pro amatérský sport příznivější scénář.

Za trenéry

Jana Bochenková

 

 

 

—————

Zpět