Tréninky do prázdnin

09.06.2013 21:09

Program středečních tréninků, které nás ještě čekají do začátku prázdnin, se bude trochu lišit od standardního průběhu. Konkrétně k jednotlivým týdnům:

Středa 12.6.

  • Sraz na trénink je jako obvykle v 17:50 na parkovišti před parkem. Park je ale zavřený, trénink proběhne v prostoru za školou. Na programu bude opět jedna malá bojovka s velkým překvapením :-) V závěru tréninku bude i menší teoretická příprava na štafety. V 19 hod. pak na parkovišti uděláme krátkou pořadatelskou poradu před štafetami na Vlašce. Kdo z rodičů chce vidět ono slibované překvapení, může dorazit už kolem 18:45 na travnaté hřiště mezi školou a skate parkem.

Středa 19.6.

  • Štafety na Vlašce Klacky Open. Tento závod pořádáme (dospělí), děti závodí. Mělo by jít o sportovní vrchol jarní sezóny, tak přijďte všichni, kdo můžete. Závody jednotlivců běží každý hlavně sám za sebe, ve štafetách se ale závodí i za další členy týmu a za celý oddíl! Účast každého člena oddílu je důležitá, děti jsou rozděleny do několika kategorií a bylo by škoda, kdyby kvůli pár chybějícím borcům nemohli běžet ostatní. Navíc přijedou ostatní dětské oddíly z Prahy a středočeského kraje a my bychom v našem domácím terénu měli ukázat svou sílu! Hlaste se přes přihláškový systém do 12.6.
  • Sraz závodníků bude přímo na Vlašce v 16. hod. Protože většina trenérů, stejně jako řada rodičů, se budou věnovat pořádání závodu, naše dětské štafety budou koučovat především Jana N. a Lenka M.

Středa 26.6.

  • Poslední trénink už bude odpočinkový. Místo sportu si budeme spíš povídat, vzpomínat na to, co jsme během roku zažili a plánovat další akce. To vše u táboráku, se špekáčky… Sraz v 18 hod. na Vlašce, špekáčky a pruty na opékání každý vlastní, další občerstvení je možno koupit na Vlašce. Společně s dětmi mohou samozřejmě dorazit i rodiče. Během tréninku předáme také slíbenou prémii pro nejpilnější trénující z červené skupiny.

Úterní běžecké tréninky na Vlašce probíhají do konce června podle plánu.

—————

Zpět