Tepfactor 28.11.2018

27.11.2018 13:11

Ahoj, posílám pár doplňujících informací. 

Počítáme s tím, že jste si už nějaké informaci zjistili, ale pro jistotu ...

Účastníci: Žlutí a červení, kt se přihlásili do 26.11 v přihláškovém systému a mají splněný počet závodů(event výjimku-nemoc)

Doprovod: Kamil Arnošt a Martin Bambousek

Termín: 28.11.2018 v 17hod - konec ca 19,30-20hod

Místo srazu: Tepfactor Chotilsko, https://mapy.cz/zakladni?x=14.3408935&y=49.7665996&z=15&source=base&id=1933351&q=TEPfaktor

Skupiny: Skupinky 2-5 dětí

Doprava: individuální

Vstupné: dárek od OK Ježíšek, děti nic nehradí

Oblečení atd, viz níže, neb na stránkách 

https://www.tepfactor.cz/cze/#utm_source=mapy.cz&utm_medium=ppd&utm_campaign=firmy.cz-13026242

Případné další dotazy: martin.bambousek@seznam.cz, tel 773 157 911

Pro koho je hra vhodná?

Hra je vhodná pro všechny nadšence, kteří se nebojí překonávat nové výzvy a mají týmového ducha. Žádný jiný věkový limit hra nemá, záleží jen na tom, jak se cítíte :-).

Jak hra probíhá?

Po příjezdu do TEPfactoru se přihlásíte na recepci, rozdělíte se do týmů po max. 5 osobách. Každý tým si vymyslí svůj název a obdržíte herní čipy a karty. Poté se vás ujme náš pirát a vysvětlí pravidla hry. Hra může začít! Do jeskyně s 25 úkoly vstupujete všichni najedou, za dveře jednotlivých úkolů musí ale každý tým sám. Pokud se vám nepovede úkol splnit napoprvé, nezoufejte - máte neomezené množství pokusů a úkoly můžete plnit v libovolném pořadí. Pokud posbíráte úspěšně všechny indicie, můžete otevřít truhlici s pokladem. Hra není časově omezena. Záleží jen na vás, jak dlouho budete chtít v naší herní jeskyni zůstat.

Co si mám vzít na sebe?

S sebou si vezměte pohodlné sportovní věci na převlečení, tenisky a ručník. K převlečení jsou vám k dispozici šatny, uzamykatelné skříňky na věci a následně i sprchy, kdybyste se náhodou u nás zapotili. Nic jiného není potřeba, občerstvit se můžete u nás na samoobslužném baru.

Jaká je průměrná délka hry a kolik mě to bude stát?

TEPfactor je neopakovatelný zážitek. Záleží tedy na vás, kolik času budete chtít ve hře strávit. Platíte za odehrané minuty a ještě od nás dostanete jako bonus 10 minut zdarma, abyste se mohli v klidu občerstvit. Podívejte se na aktuální ceník.

Jak se k Vám dostanu?

TEPfactor najdete v obci Chotilsko nedaleko Slapské přehrady. Dostat se k nám můžete jak hromadnou dopravou, tak vlastním autem - cesta je značena součástí areálu je velkokapacitní parkoviště. Podrobný popis, jak se k nám dostat naleznete na stránce pobočky.

 

 

—————

Zpět