*Akt.-FOTKY* Stánek orientačního běhu na dětském dni v ZŠ Mníšek - 3.6.2022 14-18 hodin. Pozvánka na cestu kolem světa v Čisovicích a OB v Hostivicích 4.6.2022.

02.06.2022 09:08
Na dětský den ve sportovním areálu ZŠ Mníšek p.B. Komenského 420 zavítalo za krásného počasí přes 600 dětí.
Fotky jsou v oddílové fotogalerii zde.
 
Děti mohly navštívit 16 stanovišť, za jejichž absolvování obdržely razítko do hrací karty (s nárokem na odměnu dle splněných bodů). Naše stanoviště orientačního běhu navštívily stovky dětí, odhadujeme přes 400. Byl to pro nás organizátory "fičák", tolik dětí. Menší děti měly zvířátko-plyšákový orienťák a starší - kolem 70 odvážlivců - vyrazily na opravdovou mapu. Dětem se u nás líbilo, stinné stanoviště patřilo k nejoblíbenějším nejen kvůli chládku, ale hlavně díky akčnosti a aktivnímu zapojení dětí do hry.
 
ZŠ Mníšek p.B. nám vždy vychází vstříc při pořádání orienťáckých akcí na hřišti, proto jsme rádi přispěli k úspěchu skvělě organizovaného Dětského dne, který škola spolu s BIOS fitem pořádala.
 
Akce OB pro veřejnost jsou finančně podporovány z grantů měst Dobříš a Mníšek pod Brdy.
 
Za organizátory
Jana a Milan Bochenkovi a Blanka Hrušková
 
 
 
 
Dětský den!
 
ZŠ Mníšek p.B. Komenského 420 a BIOS fit z.s. pořádají v pátek 3. června 2022 DĚTSKÝ DEN & RODINNÝ PIKNIK.
Na děti čeká  na školním hřišti od 14 do 18 hodin odpoledne plné zábavy a také ukázka orientačního běhu (stanoviště č.11).
OK Dobříš nabídne nejmenším dětem zvířátkový orienťák, ti odvážnější si mohou vyzkoušet skutečný orienťák na sprintové mapě s ražením kontrol do průkazky. Kontroly budou v okolí ZŠ Mníšek.
Srdečně zveme!
V příloze je leták s mapkou umístění stanovišť na hřišti. OK Dobříš je vzadu (směr k D4).
 
Cesta kolem světa v Čisovicích - sobota 4.6.2022
 
Pozvánka na OB v Hostivicích - sobota 4.6.2022 (oslavy 130 let sportu):
K dispozici těžší švýcárna, menší děti - jednodušší Sportovní trať. Plus tam budou ukázky různých sportů vč. vyzkoušení.
 
Jana B.
 
Mapa areálu a stanovišť - hřiště ZŠ Mníšek pod Brdy
 

 

—————

Zpět