Společný víkend s Vodňanským kaprem

03.10.2015 18:22

Tradiční podzimní akcí našeho oddílu je účast na dvoudenních závodech Vodňanský kapr v jižních Čechách. Jedná se o závody s milou atmosférou a originálními cenami pro vítěze v podobě živých kaprů. Víkendová akce se společným ubytováním nám slouží i jako malé soustředění, kde se můžeme navzájem víc seznámit a probrat různé věci. Rádi proto na Kaprovi uvítáme hlavně nové členy, pro které je to nejlepší příležitost, jak se zapojit do oddílu.

 

Zejména pro nové členy je zde k této akci trochu víc informací. Vodňanský kapr se letos koná 17. - 18.10. poblíž Vodňan. Příjezd je až v sobotu dopoledne, ze soboty na neděli zajišťujeme společné ubytování. V sobotu po závodě bývá čas na menší výlet, večer na společnou zábavu s kytarou nebo nějakou malou bojovku. Z hlediska oddílu a společné party je to určitě nejdůležitější podzimní akce, proto budeme rádi, když se zapojí i noví členové oddílu a ti, kteří dosud na závody tolik nejezdili.

Ubytování ze soboty na neděli je zajištěné společně v penzionu Benešovský mlýn. Ceny (dospělý/dítě): ubytování: 250 / 200 Kč/os, snídaně: 50 / 40 Kč, večeře: 100/ 80 Kč, celkem: 400 / 320 Kč/os. Dětem přispíváme na ubytování částkou 100 Kč (polovinu ceny) z grantu Města Dobříše, abychom i tím také přispěli k maximální oddílové účasti. Ceny jídla se ještě mohou mírně změnit podle výběru konkrétního jídla.

Přihlášky standardně přes přihláškový systém. Ubytování objednáváme automaticky všem přihlášeným na nedělní závod. Případné navýšení počtu postelí pro neběžící doprovod pište do poznámky.

Na viděnou na Kaprovi, už teď se ale můžete správně naladit podle fotek z roku 2014 (stejná lokalita jako letos), 2013 a 2012.

 

Pozn.: Kapacita ubytování je totálně vyčerpána, či spíše přečerpána. Počítejte tedy s trochu stísněnými podmínkami či nutností rozdělit některé rodiny tak, abychom se tam nějak vešli. Příp. další zájemci by pak museli bydlet někde jinde.

Až na tuto komplikaci nás všechny ale tak velký zájem těší :-)

—————

Zpět