První oddílové overaly OK Dobříš

26.06.2015 23:13

Poslední součástí obvyklé výbavy velkých OB oddílů, která nám zatím chyběla, byly tréninkové overaly s vlastním designem. A protože mezi velké oddíly už svými výsledky i účastí na závodech určitě patříme, můžeme do podzimní sezóny vyběhnout v novém a krásném tréninkovém oblečení.

 

Tréninkové overaly jsou mezi orienťáky hojně používané. Jezdí se v nich na závody, slouží tedy jako základní oblečení na shromaždišti, na rychlé převlečení po závodě, když je chladno. Chodí se v nich na stupně vítězů, kde reprezentujeme nejen sebe, ale i svůj oddíl. Na rozdíl od běžného sportovního oblečení má v tomto případě každý oddíl svůj vlastní design, což spoluvytváří klubovou identitu a hrdost na svůj tým. Slouží ale samozřejmě také jako tréninkové oblečení především na jaře a na podzim, s teplejším sportovním prádlem se hodí i při běhání v zimě či na běžkách.

 

Výběru vhodného výrobce a vývoji designu jsme věnovali skoro tři čtvrtě roku, takže máme nakonec nabídku ve velmi dobré kvalitě, líbivou a za velmi dobré ceny. Oddílové oblečení nám dodá česká firma Atex, která mj. obléká i české biatlonisty, vodáky, cyklisty a další špičkové sportovce.

 

Kolekce oddílového oblečení sestává z bundy, vesty a kalhot, vše je v nabídce v dětských a dospělých velikostech a v unisex střihu. Způsob pořízení bude jiný než u dresů, které jsou jakýmsi „povinným“ oddílovým oblečením pro účast na závodech a které si proto děti můžou za poplatek půjčovat z erární zásoby. U overalů si každý sám zvolí, který typ oblečení a v jaké velikosti si bude chtít koupit. Aby nás ale v novém oblečení chodilo a běhalo co nejvíc, podpoří oddíl z městského grantu nákup jednoho libovolného kusu oblečení u každého dítěte (platícího oddílové příspěvky) částkou 250 Kč. Až časem dítě z bundy vyroste, může ji pak v oddílové burze prodat mladším kamarádům a pořídit si větší. Overaly se budou zhruba po 2 letech doobjednávat pro nové zájemce.

 

Nabídka tréninkového oblečení OK Dobříš:

 

bunda – sportovní prodyšná bunda, detailní charakteristika, velikosti: 122, 128, 134, 140, 146, 152, 158, 164, XS, S, M, L, XL, XXL, cena: 1280 Kč (dětská) / 1420 Kč (dospělá)

 

vesta – stejný materiál a provedení jako u bundy, ale bez rukávů a s jinak řešenými kapsami, pokud nechcete do oblečení moc investovat, tak toto je nejúspornější varianta, velikosti: 122, 128, 134, 140, 146, 152, 158, 164, XS, S, M, L, XL, XXL, cena: 880 Kč (dětská) / 990 Kč (dospělá)

 

kalhoty – stejný materiál, detailní charakteristika, celé černé bez oddílového designu, velikosti: 122, 128, 134, 140, 146, 152, 158, 164, XS, S, M, L, XL, XXL, cena: 840 Kč (dětské) / 930 Kč (dospělé)

 

V případě velké objednávky za celý oddíl je možné, že se podaří domluvit ještě nějakou množstevní slevu. U dětského oblečení také počítejte s příspěvkem 250 Kč na jeden vybraný kus.

 

Objednávky oblečení budou probíhat jako vždy přes přihláškový systém, termín objednávek do 5.7.2015. Dodání zboží bude potom na závody koncem srpna. K dispozici je zkušební sada, abyste si mohli vybrat správnou velikost. Dospělé velikosti jsou kompletní, dětské vždy každá druhá (pozn.: u bundy jsou dětská 158 = XS a 164 = S, u kalhot se trochu liší střihem), objednat je samozřejmě možné libovolnou velikost, i tu, která nebyla mezi vzorky. Zkoušení oblečení proběhne na závěrečném tréninku 17.6. na Vlašce, jinak o týden později na štafetách Klacky Open, příp. po domluvě u Arnoštů. Můžete se také odhadnout podle velikostních tabulek Atexu. Pokud má někdo problém se standardní velikostí, je také možné nechat si např. prodloužit či zkrátit rukávy (pište do poznámky u své objednávky).

 

Tak ať to v novém oblečení dobře běhá a ať je taky na stupních vítězů co nejvíc vidět!

 

 

 

 

 

—————

Zpět