Program závodů – podzim

31.08.2012 07:28

K dispozici je program oddílových víkendových akcí, abyste si mohli včas rezervovat termíny v kalendáři. Podzimní sezóna je kratší než jarní, tak neváhejte a zúčastněte se alespoň těch tučně označených, kde budeme jako oddíl v plné síle. Zimní pauza bez závodů bývá dlouhá.

Většina závodů je jednodenních a v okolí Dobříše. Výjimkou jsou závody Vodňanský kapr, které se konají celý víkend v jižních Čechách. Jde o závody s příjemnou atmosférou, tato akce by měla sloužit i jako další společné soustředění, podobně jako jsme měli v zimě a na jaře.

Závodní sezónu pak zakončíme Velkou Kunratickou, nejznámějším českým krosem.

Na všechny akce se mohou stejně jako na jaře přihlašovat i rodiče. Termíny pro přihlášky včas oznámíme. Pro závody na Trhoni a u Vodňan se hlaste nejpozději do 12.9. na oddílový mail.

Termínovka:

OB – štafety Vlaška, dětské štafety společně s USK Praha a dalšími kluby z oblasti (aktualizace: akce odložena na neurčito, nenašel se vhodný termín)

22.9.                         OB – PŽ                                 Trhoň (u Rokycan)

13./14.10.                OB – Kapr                             Vodňany (akce na celý víkend, společné ubytování, 2 závody, odpoledne výlet)

21.10.                       OB – PŽ                                 Říčany

27./28.10.                 OB – PŽ                                 Požáry – Kamenice u Prahy (hlavní účast v sobotu)

4.11.                         OB – PŽ                                  Praha – Bohnice (park)

11.11.                       Velká Kunratická                   Praha – Kunratice

 

Doplňující informace k akcím:

Tučně označené akce – jde o hlavní akce tohoto období, kterých by se měly účastnit všechny děti. Chceme se zde ukázat v plné síle a také rozvíjet náš týmový duch a dětskou partu. Jedná se většinou o akce v blízkosti Dobříše, na těchto závodech se trenéři budou věnovat dětem v plném rozsahu dle potřeby.

Ostatní akce – doporučené akce pro všechny děti, které to baví a chtějí jezdit častěji. Oddíl zajistí jejich přihlášení na závod, trenéři se ale už nebudou věnovat dětem v plném rozsahu, protože tam většinou budou sami závodit, příp. mohou být na jiných závodech a nebudou tam třeba všichni. Na těchto akcích se proto očekává větší zapojení jednotlivých rodičů a samostatnost dětí (děti se samy postarají o svůj start apod.).

Pozn.: na závody je třeba se hlásit většinou minimálně týden předem, budeme to připomínat emailem i na našem webu. Rozdělení do kategorií udělají trenéři podle náročnosti závodu a zkušeností dětí.

—————

Zpět