Přihlášky na další podzimní závody a nákup buzol

04.10.2012 20:12

Podzimní sezóna je v plném proudu, to nejlepší nás ale teprve čeká. Přihlášky na Vodňanského kapra jsou už uzavřeny, ve druhé polovině října a v listopadu je na programu ještě několik dalších akcí. Vzhledem k tomu, že zimní přestávka je dlouhá, měly by se děti z následujících závodů zúčastnit minimálně jednoho orienťáku a pokud možno i Kunratické. Zkušenosti získané při závodech vydají za několik normálních tréninků… A to se týká i těch nejmenších dětí ve skupině začátečníků.

Akce, které nás čekají:

21.10.                   OB – PŽ                                               Říčany

27./28.10.            OB – PŽ                                               Požáry – Kamenice u Prahy (hlavní účast v sobotu, ale možno oba dny)

4.11.                     OB – PŽ                                               Praha – Bohnice (park)

11.11.                   Velká Kunratická                                Praha – Kunratice

Pozn. Tučně označené jsou hlavní preferované akce.

Hlaste se na všechny tyto akce nejlépe mailem (na okdobris@seznam.cz). Přihláška je přijatá, pokud na svůj mail obdržíte odpověď (jako pojistka, že se mail někde neztratil). Přihlásit na závody můžeme i rodiče, máte-li zájem běžet, dejte vědět. Rozdělení dětí do kategorií udělají trenéři, u dospělých napište své preference. Menší děti absolvují trať s fáborky, ty úplně nejmenší za doprovodu svých rodičů nebo trenérů.

Přihlášky na všechny tyto akce nám posílejte nejpozději do 11.10.!

Na Velkou Kunratickou budeme společně za celý oddíl hlásit pouze děti. Přihlašování dospělých funguje trochu odlišně, zájemci o start na tomto krosu se proto registrujte sami přímo na webu závodu. Bohužel hlavní závod přes Hrádek je už vyprodaný, na ženskou trať se ale ještě dá přihlásit.

 

Obecná pravidla pro přihlašování:

Startovné na všech akcích za děti platíme z oddílového rozpočtu, půjčovné SI čipů si platí ti, co nemají vlastní. Startovné za rodiče zaplatíme společně s oddílovou přihláškou (s výjimkou Kunratické), vybereme pak od rodičů na závodech. Kdo je přihlášený, ale závodu se bez omluvy nezúčastní, uhradí dodatečně zaplacené startovné. V případě nemoci nám dejte co nejdříve vědět, někdy je možné přihlášku ještě zrušit.

 

Společná objednávka buzol

Kdo z nových, ale i starších členů (dětí i rodičů) má zájem, může se přidat ke společnému nákupu buzol. Vybrali jsme tentokrát model Suunto A10 (pro děti), resp. A20 (pro větší děti a dospělé). Zvýhodněná cena přes oddíl je 300 Kč za A10 (běžná cena 430 Kč ), resp. 340 Kč (běžná cena 490 Kč ).

Nejmenší děti zatím buzoly na tréninku nepotřebují, na jaře už s ní ale budou běhat taky.

Objednávku buzol posílejte mailem společně s přihláškou na závody.

—————

Zpět