Prázdninové závody a velikonoční soustředění

16.02.2013 21:54

Jarní sezóna se pomalu blíží. Do konce února je třeba se přihlásit na velikonoční soustředění a taky na jedny z letních závodů, kam bychom chtěli vyrazit.

 

Velikonoční soustředění

Soustředění dá dětem i dospělým víc než dva měsíce normálních tréninků (nejen co se týče orienťáku, ale i zapojení do party). Letos navíc vychází hned na úvod sezóny na přelomu března a dubna. Po loňském soustředění v Českém ráji vyrazíme letos do dalších skalnatých terénů – do Doks u Máchova jezera.

Program: první mapové tréninky na rozběhání, na soustředění je prostor pro více individuální přístup. Kromě tréninků taky nějaké hry a výlet. V pondělí samozřejmě dodržujeme velikonoční tradice :-) V Doksech bude na soustředění více oddílů, část programu budeme mít společnou s našimi soupeři z Kamenice.

Termín: 30.3. – 1.4. (příjezd v sobotu dopo rovnou na první trénink, končíme v pondělí po obědě, příp. individuálně)

Místo: areál Poslův mlýn poblíž Doks

Ubytování: pokoje s jednoduchým vybavením a plnou penzí, cena děti cca 305 Kč/os./den, dospělý 355 Kč/os./den)

Na soustředění navíc chystáme jedno oddílové překvapení, tak neváhejte a přijeďte. Přihlášky na akci poběží už přes oddílový přihláškový systém a uzavíráme je 27.2.

 

 

Nabídka letních vícedenních závodů

Do léta je sice ještě daleko, ale mnozí z nás už plánují dovolené. A taky se blíží první, nejvýhodnější termíny pro přihlášky na některé závody. Z nabídky všech domácích OB závodů u nás jsme letos vybrali následující:

 

Závody krajského žebříčku u Rabštejna nad Střelou – toto je hlavní letní oddílová akce, takže jestli na víc čas nemáte, doporučujeme tuto akci. Jde současně o závody středočeského žebříčku, na který se hlavně starší děti letos budou zaměřovat. Termín: 30.8. – 1.9. (3 závody + noční). Na přihlášky na tento závod je zatím ještě dost času…

AKTUALIZACE: závody u Rabštejna jsme nahradili závody West Cup v Krušných horách ve stejném termínu

 

JWOC Tour – po letech je v Česku opět Juniorské mistrovství světa v OB, jehož součástí jsou i doprovodné závody pro veřejnost. To mj. znamená, že si můžeme užít pěknou mezinárodní akci u nás v ČR, zafandit mladým českým reprezentantům a zaběhat si v terénech JWOC. Přihlášky jsou sice možné až do 15.4., přihlášení do 28.2. získávají ale ke startovnému zdarma originální OB dres s motivem JWOC! V oddílových prioritách jsme tuto akci zařadili jako něco navíc pro ty, co se orienťáku chtějí věnovat více.

Termín: 30.6. – 6.7. (6 etap + úvodní trénink)

Místo: centrum v Hradci Králové, závody v celých vých. Čechách, kromě závodů bude prostor i třeba na výlety do Adršpachu aj.

Startovné: děti do 14 let za 600 Kč/6 etap, ostatní 900 Kč/6 etap (děti mají startovné placené oddílem jako na jiných závodech)

Ubytování: kemp v centru – vlastní stany (cena 300 Kč/stan + 360 za dospělého/240 Kč za dítě – za celé závody) nebo chatky (1400 Kč/os. za celé závody), foto kempu na jejich stránkách. Můžeme si také sehnat vlastní ubytování někde jinde.

Podrobný program celé akce je na webu závodu. Uzávěrka oddílových přihlášek je 27.2., přihlášky budou taky přes náš oddílový přihlašovací systém.

 

 

—————

Zpět