Prázdninová fotosoutěž

14.06.2019 13:50

 

Ahoj všem.

Prázdniny nám pomalu klepou na dveře a nastává čas odpočinku, dovolených, táborů či letních OB závodů doma, i v zahraničí.

Pro letošní prázdniny tu máme premiéru  fotosoutěže o nejvtipnější, nápaditou, veselou či jinak zajímavou fotografii z Vaší prázdninové výpravy s barvami OK Dobříš. Vezměte si s sebou Vaše dresy, lampiony, bundy, ponožky a vyfoťte se s nimi tak, aby Vaše fotografie byla pro ostatní inspirací nebo důvodem k úsměvu. Vše samozřejmě s maximálním důrazem na bezpečnost, žádné nebezpečné vylomeniny!

Vše posoudí tajná a nezávislá komise( jak jinak), a nejlepší snímky odměníme. Své fotografie posílejte na martin.bambousek@seznam.cz. Fotografie budeme průběžně zveřejňovat na odkazu na web stránkách dle možností a přístupu k internetu. Těšíme se, že vás to zaujme natolik, abychom to mohli za rok zopakovat.

Tak vám přeji pěkné prázdniny plné legrace, odpočinku a sem-tam nějaké sportovní  aktivity tak, aby nás podzimní sezóna zastihla připravené rozjet to znovu, a s ještě větším nadšením.

Hezké léto. Všem! MB

—————

Zpět