Poslední orienťáky - 30.10. v Divoké Šárce

19.10.2011 22:41

V neděli 30.10. (konec podzimních prázdnin) se na kraji Prahy konají poslední letošní závody v orienťáku. Je to celkem blízko a terén je ideální pro pěkné dětské tratě, proto bychom se tohoto závodu chtěli společně zúčastnit. Starší a zkušenější děti už by mohly zkusit jít samy, s mladšími vyrazíme opět společně ve skupině.

Podmínky účasti jsou stejné jako u závodu začátkem října v Čísovicích, tj. je potřeba se přihlásit předem, nejpozději do neděle 23.10. na mail okdobris@seznam.cz, my pak zajistíme společnou oddílovou přihlášku. Startovné a půjčovné čipu platíme společně z oddílových příspěvků. Pokud by někdo přihlášený ještě před závodem onemocněl, dejte nám vědět a pokusíme se přihlášku dodatečně zrušit.

Závod se koná v terénu Divoké Šárky, centrum je v Nebušicích v restauraci U Ády (Nebušická 75), sraz do 10:30 hod. Dopravu si zajišťuje každý vlastní. Další info k závodu: https://www.fspraha.cz/2011-pz-sarka-rozpis.html

S sebou: buzolu (máte-li vlastní), sportovní obuv a oblečení odpovídající počasí (ale tak, aby se v něm dalo běžet).

Opět i na tomto závodě se nabízí příležitost pro rodiče přihlásit se na náborovou trať pro začátečníky a zkusit si tento sport na vlastní kůži :-)

Takže pokud netrávíte podzimní prázdniny někde mimo domov, vyrazte spolu s ostatními na letošní poslední orienťáky. Po závodě pak můžete stihnout i nějaké nákupy, pozdní oběd doma nebo můžeme cestou domů zajít společně na rychlý oběd do Ikey na Zličíně (po typickém švédském sportu i nějaké typické švédské jídlo :-)

 

PS: Připomínám ještě:

- ve středu 26.10. (podzimní prázdniny) se trénink koná

- další plánovaná akce je v neděli 13.11. legendární Velká Kunratická. Bližší info cca týden před závodem.

—————

Zpět