Plány na rok 2013 a členství v oddíle

25.01.2013 09:44

Základní filozofie vedení dětí v oddíle, pravidla fungování klubu (např. členství v oddíle či přihlašování na závody), hlavní akce letošního roku či plány na prázdniny... To vše najdete v jednoduché prezentaci, kterou jsme společně probrali s rodiči během soustředění na Šumavě. Kdo na této akci nebyl, může se podívat alespoň do přiloženého dokumentu: OK Dobris_info k sezone 2013.pdf (380,8 kB). Případné dotazy zodpovíme na tréninku.

Podrobnosti k jednotlivým akcím budeme postupně zveřejňovat na našem webu, až to bude aktuální. Pokud ale už teď plánujete třeba program na prázdniny, může se vám hodit informace, kdy vyrazíme s oddílem na zajímavé letní závody.

 

Členství v oddíle

Jedním z prvních bodů letošního programu je potvrzení členství v oddíle. Automaticky jsou členy oddílu děti, které chodí na tréninky a mají zaplacené oddílové příspěvky. Členy oddílu ale mohou být i ostatní – jejich sourozenci a rodiče.

Důležité je rozhodnout o členství především u rodičů. Důvodem mohou být jak sympatie k našemu spolku, tak ale i účast na některých závodech. Důležitým důvodem je ale také přístup do oddílového přihláškového systému, který chceme v roce 2013 používat a pro který je třeba vlastní registrační číslo a email (alternativně bude příp. možné vstupovat do systému přes reg. číslo dítěte). Registrace dospělých má dvě úrovně:

  • Základní – pasivní/aktivní člen oddílu, přístup do registračního systému (pro přihlašování dětí na závody a jiné oddílové akce), možnost běhat na OB závodech kategorie příchozích, nic to nestojí
  • Závodní licence – kdo chce jezdit na závody v OB a běhat v kategorii odpovídající pohlaví a věku, potřebuje registraci do soutěží (stojí 90 Kč), nemusí pak platit vyšší startovné, takže na prvním závodě se mu registrace vrátí (bez licence mohou běžet, ale platí dvojnásobné startovné)

Děti, které nechodí na tréninky, ale chtějí občas také běžet závody, se rovněž mohou stát členy oddílu. Oddíl je pak může přihlašovat na závody, oddílová registrace pro děti (do 14 let) nic nestojí.

Pro registraci členů potřebujeme znát rodné číslo a mailovou adresu (u těch, co chtějí mít vlastní přístup do přihláškového systému). Registrace oddílových členů budeme uzavírat k 3.2.2013. Potřebné údaje nám posílejte na oddílový mail.

—————

Zpět