OK Dobříš – nejlepší oddíl v žákovských štafetách

14.04.2015 22:10

Jeden z vrcholů jarní sezóny se uskutečnil v sobotu 11.4. lesích nad chuchelským závodištěm na kraji Prahy. Konalo se společné mistrovství Prahy a středočeského kraje ve štafetách a nám se zde podařilo zaběhnout výborné výsledky. V žákovských kategoriích jsme dosáhli nejlepších výsledků ze všech středočeských oddílů!

Na formě našich borců se pozitivně podepsalo velikonoční soustředění v Doksech s několika kvalitními tréninky, především závěrečným tréninkem štafet. Skvělá pro naladění na závod byla společná doprava pronajatým autobusem, takže jsme se stihli i „zmalovat“ oddílovými barvami. Oblečeni do fialovo-zelených dresů a s „válečným“ malováním – na shromaždišti bylo hned jasné, který oddíl bude ten den nejsilnější :-)

Důležité pak bylo, že většina našich dětí měla už nějaké zkušenosti se štafetami, přece jen je to jiný druh závodění, kde je potřeba udržet nervy na uzdě ještě víc než při klasickém závodě jednotlivců. Díky tomu a také velkému nasazení nás všech stáli reprezentanti OK Dobříš na stupních vítězů hned 4x při společném hodnocení Prahy a Středních Čech, v samostatném hodnocení kraje bylo umístění na bedně ještě víc:

Nejlepší výsledky (v závorce umístění v rámci středoč. kraje):

HD10L:
2. (1.) Jáchym N. Julie B., Jenda J.
3. (2.) Vašík L., Adéla V., Bára H.

HD12:
1. Kuba J., Verča A., Jáchym K.
4. (3.) Martin S., Julča N., Ondra S.

HD120
3. (1.) Martin B., Katka A., Kamil A.

Gratulace všem medailistům! Úspěchy při štafetách jsou nejlepší motivací do společných tréninků!

Odkazy na kompletní výsledky a fotky.


Další přebornické medaile jsme pak do oddílové sbírky přidali v neděli v přeboru na krátké trati (pořadí v rámci kraje):

D10L: 3. Kája V.

D12: 1. Verča A., 3. Julča N.

H10: 3. Jáchym N.

H14: 3. Honza T.

D35: 1. Katka A.

H35: 1. Martin B.

—————

Zpět