Oblastní žebříček v Hradešíně - jak se nám vedlo

29.09.2022 06:36

O svátku našeho zemského patrona sv. Václava 28.9.2022 se naši svěřenci zúčastnili prvního podzimního oblastního žebříčku, který se konal v Hradešíně a organizovala ho Tretra Praha. Tratě byly krásné, jen to počasí nám trochu nepřálo. Bohužel valná část závodu propršela, což ale našim závodníkům nakonec nevadilo a déšť jim napršel krásná umístění. Aspoň že na odpolední vyhlášení zasvítilo sluníčko!

Oddíl se v bohaté konkurenci 1 055 startujících neztratil a velkým úspěchem jsou 4 vítězové svých kategorií (v rámci obou oblastí, jak Pražské, tak Středočeské). 

Gratulujeme

  • Janě Bochenkové k vítězství v D55
  •  Petře Petrilákové k vítězství v D45
  •  Jonáši Etrychovi k vítězství v H14
  •  Tondovi Jirasovi k vítězství v H18.

I dalším se dobře vedlo, Bětka Kašparová obsadila 3 místo v D16, Blanka Hrušková 4 místo v D45, Ruth Tachezy 6 místo v D55, Ondra Matys 6 místo v H14, Luboš Nentvich 4 místo v H60 a Standa Bleha 6 místo v T5.

Všem našim borcům gratulujeme a držíme palce do dalších závodů.

První závodní ostruhy si na svátek sv. Václava také vydobyli Štěpán Beller z Kytína a Honza Baláš z Dobříše. Oba běželi poprvé závod v kategorii H12 a za opravdu ztížených podmínek, déšť a bláto, zdárně doběhli do cíle. Kluci, jen tak dál.

Pokud se podíváme do středočeského žebříčku po tomto prvním závodě, https://oris.orientacnisporty.cz/Vysledky?id=7104, tak si naši svěřenci nevedou věru zle. Ve většině kategorií máme zástupce na malé nebo velké bedně. Opravdu potěšující je kategorie H14, kde 5 z prvních 7 závodníků je z našeho oddílu.

Všem našim závodníkům držíme palce i do dalších závodů tuto sobotu a neděli a velké díky za skvělou reprezentaci.

Za trenéry

Tomáš Etrych

Foto:

Premiérové vítězství z oblastního žebříčku si vyběhl Jonáš Etrych:

Vyhlašoval se jak dnešní závod, tak i celkové výsledky jarního žebříčku mládeže Pražské a Středočeské oblasti za sezónu 2022. V H14 na 1. a 2. místě Lukas Magazu a Ondra Matys, viz foto níže, v H16 2.místo Přemek Žižka, v H18 rovněž 2. Jan Jiras, v D16 1. a 2. místo Bětka Kašparová a Annabelle Magazu.

—————

Zpět