O víkendu proběhl poslední Žebříček A a dvě kola Českého poháru štafet! Jak se dařilo, se dočtete v článku.

27.09.2021 17:28

O víkendu 25.-26.září se uskutečnilo poslední kolo celostátního závodu Žebříčku A v Hradci Králové a dvě kola Českého poháru štafet u Dolní Olešnice.

V sobotu dopoledne se běžel sprint, ze kterého Julie Bambousková přivezla skvělé 4. místo, kdy pouze o jednu jedinou vteřinu zaostala za bronzovou medailí ! Barča Housková si vyběhla po chybě 25. místo. V kategorii D14D si Adéla Housková vyběhla 2. místo a v kategorii D16C se Annabelle Magazu umístila na 5. místě.

V našlapané kategorii H18A se na 20. místě umístil Matouš Petrilák, kdy zaostal o 1:46 min za vítězem.

Výsledky zde: https://oris.orientacnisporty.cz/Vysledky?id=5284

V sobotu odpoledne se běželo letošní první kolo tříčlenných štafet u Dolní Olešnice a zároveň místrovství Středočeské oblasti. V kategorii D18 se v sobotu umístila štafeta ve složení Housková, Kotková a Bambousková na pěkném 17. místě, vzhledem k tomu, že všechny holky jsou věkem ještě kategorie D16. Poprvé v historii oddílu nastoupila na start i štafeta žen v kategorii D21 ve složení Julie Baštová, Annabelle Magazu a Anežka Petriláková!

V kategorii H18 postavil oddíl dokonce dvě štafety. Štafeta DOR A ve složení Martin Snížek, Jáchym Kučera a Matouš Petrilák se umístila na super 12. místě z celkem 61 přihlášených štafet! Štafeta DOR B se umístila na 40. místě.

Výsledky zde: https://oris.orientacnisporty.cz/VysledkyStafet?id=5288...

V neděli se běželo druhé kolo štafet. V kategorii D18 se štafeta ve stejném složení jako v sobotu umístila na vynikajícím 8. místě! Štafeta DOR A v kategorii H18 skončila na 17. místě, kdy však druhý úsek skvěle zaběhl Jáchym Kučera a předával dokonce na 5. místě! Třetí úsek bohužel potkala chyba, ale to se v orienťáku prostě občas stává.

Výsledky zde: https://oris.orientacnisporty.cz/VysledkyStafet?id=5287...

Na závěr sezóny už nás čeká pouze Mistrovství republiky štafet a klubů, které se bude konat v Kobylé u Vidnávky v termínu 9.-10.října. Proto nám držte palce!

 

—————

Zpět