Nábor dalších dětí uzavřen a tréninky v říjnu

30.09.2012 22:49

S ohledem na omezenou kapacitu při vedení tréninků uzavíráme ke konci září příjem dalších nových členů našeho oddílu. Rodiče dětí, které se zúčastnily prvních tréninků v září a budou s námi chtít sportovat i nadále, by nám měli na nejbližším tréninku odevzdat vyplněnou přihlášku (ke stažení v sekci pro rodiče).

Oddílové příspěvky ve výši 1000 Kč (resp. 900 u více sourozenců) na pololetí posílejte na oddílový účet 2600168236/2010 (Fio banka), variabilní symbol platby je rodné číslo dítěte, resp. jeho prvních 6 číslic. Z oddílových příspěvků je hrazený pronájem tělocvičen, startovné na závodech, pořízení tréninkového vybavení apod.

V říjnu budou tréninky probíhat stejně jako dosud venku (v parku a na dalších místech). Vzhledem k rychlejšímu stmívání budou tréninky počínaje 10.10. začínat už v 17:30 (konec 18:30). Od 31.10. se na zimní období přesuneme do tělocvičny 2. ZŠ (nové ZŠ – jako loni). V případě hodně špatného počasí přesuneme trénink do tělocvičny už dříve. Sledujte aktuální vzkazy na webu.

Děti z prostřední a nejstarší skupiny by si na tréninky venku měly už pravidelně nosit vlastní buzolu. Pokud možno podepsanou, aby si ji na tréninku nevyměnili za jinou. Pro nové členy zprostředkujeme společný výhodný nákup buzol během října.

 

—————

Zpět