Klacky Open – oddílový vrchol sezóny

09.06.2014 22:38

Loni jsme Klacky pořádali, letos si je pořádně užijeme jako závodníci. Klacky Open – to je prestižní závod firemních štafet v OB, ale i neméně prestižní štafetové utkání žákovských týmů z celé Prahy a středních Čech. Aktualizováno...

Na závod vyrážíme v plné sestavě, běží každý, kdo má hlavu, ruce a nohy, a kromě závodění se taky naplno fandí, ať ukážeme dobříšskou sílu!

Informace k závodu:

Termín: středa 25.6. (místo tréninku), start v 17 hod.

Doprava: pojedeme společně oddílovým autobusem, odjezd ve 14:30 z Dobříše (náměstí u sokolovny), v 14:45 z Mníšku (před Penny). Návrat večer mezi 20:30 – 21 hod. Individuální doprava je samozřejmě možná, sraz v 16:20 v centru závodu. Info o konkrétním času příjezdu se pokusíme dát večer do vzkazů na našem webu.

Terén: park psychiatrické léčebny v Bohnicích, hodně budov, parkových cestiček, hustníčků…, celý areál je oplocený, takže maximálně bezpečný i pro nejmenší děti.

Typ závodu a kategorie: hlavní závod je štafetový, kategorie jsou pro děti do 14 let (vč. fáborků), starší děti poběží HD14 mimo soutěž. Dospělí mohou běžet nesoutěžní tréninkový závod jednotlivců, příp. si domluvte vlastní firemní štafetu, podrobnosti v rozpise.

Sestavy (zatím předběžné, změny před závodem jsou ještě možné):

HD10 linie

I. úsek II. úsek III. úsek

Vašík Lorenc, Terezka Koubková, Kája Vlašaná

Štěpán Chmelík, Toník Jiras, Terezka Mirčeva

Jenda Jiras, Julie Bambousková, Robin Bernard

Vilda Bernard, Anna Neubauerová, Martin Havlíček

 

HD11

I. úsek II. úsek III. úsek

Kuba Janda, Verča Arnoštová, Jáchym Kučera

Jáchym Nový, Julie Nentvichová, Martin Snížek

Ondra Snížek, Anežka Jirasová, Míša Vlašaná

Teo Dudla, Robík Klimt, Jana Lorencová

 

HD14

I. úsek II. úsek III. úsek

Ondra Janda, Jess Kastnerová, Honza Tachezy

Petr Hamet, Denisa Bálková, Max Dudla

Honza Bambousek, Klára Nentvichová, Vašek Koubek

Jana Nová, Táňa Kovalčíková, Katka Havlíčková

 

Jednotlivci:

Martina Bernardová

 

Pro náš oddíl by Klacky měly být opravdových vrcholem jarní sezóny. Zkušení už vědí, že štafetové závody jsou ty nejatraktivnější, ti méně zkušení se přitom nemají čeho bát, bohnický park je opravdu jednoduchý.

Pozor, nezapomeňte si vlastní dresy! Ty nové zatím ještě nedorazily, zvlášť při platí ale povinnost běžet v oddílovém (mj. proto, abyste se v tom chumlu všech závodníků lépe poznali). Kdo oddílový dres nemá, běží samozřejmě v jiném vhodném oblečení.

Pokyny a další důležité informace na webu závodu.

 

 

Pozn.: poslední trénink na Vlašce proběhne ve středu 18.6. Připravujeme malý netradiční trénink a vyhodnocení jarní sezóny, po tréninku bude společné občerstvení. Koná se na Vlašce, zváni jsou nejen děti, ale i rodiče. Program se určitě natáhne, tak s tím počítejte.

 

—————

Zpět