Informace k závodům - Brdman Cross

28.05.2013 22:00

Pro účast na závodech čtěte tyto základní informace, zvlášť pokud se ještě neřadíte ke zkušeným orienťákům. Podrobnější pokyny, startovní listinu, místo shromaždiště a další informace najdete na stránce závodu. Ta je dostupná např. z našeho oddílového přihláškového systému, kde je mj. také odkaz na shromaždiště na mapy.cz.

Závod Brdman Cross, sobota 1.6., závod na horských kolech s turistickou mapou, Dobříš - Vlaška

Místo: Dobříš, Vlaška

Start a cíl: na Vlašce, hromadný start v 11 hod.

Sraz: doporučujeme příjezd nejpozději hodinu před startem, potřebujete si zakreslit kontroly do závodní mapy, vyladit kolo, rozmyslet taktiku…

Poznámka: na kontrolách jsou při tomto závodě klasické kleštičky, razí se do papírových průkazek. Nezapomeňte si také voděodolné fixy pro zákres kontrol do mapy, hodí se i mapník pro uchycení mapy na řidítka.

Další informace k závodu na stránkách pořadatele.

Poznámka týkající se všech závodů: pokud jste přihlášeni na závod, ale nemůžete přijet (nemoc apod.), dejte nám co nejdříve vědět. Je možné, že přihlášku půjde ještě zrušit. Na místě při závodě už s tím ale nic neuděláme a peníze zaplacené za startovné a půjčení čipu zbytečně propadnou. Při neomluvené neúčasti budeme dodatečně vybírat peníze za zbytečně zaplacené startovné.

—————

Zpět