Informace k vrcholům podzimu - štafety a Kapr

16.09.2014 21:48

Z bohaté podzimní termínovky stojí za vypíchnutí dva závody, které jsou svým způsobem výjimečné a na něž bychom měli všichni zaměřit svou pozornost. Žákovské štafety v Praze a dvoudenní Vodňanský Kapr.

 

Oblastní přebor žákovských štafet


Závod se koná ve středu 24.9. v Praze - Krčském lese (jako loni). Štafetové závody mají skvělou atmosféru, na rozdíl od závodů jednotlivců je jich v termínovce jen pár a jsou mnohem náročnější na závodnickou taktiku a zkušenosti. Proto je dobré využít každou příležitost.
Na závod pojedeme společně autobusem (odjezd v 15 hod. z náměstí v Dobříši, resp. 15:15 z Mníšku od Penny). Návrat večer po závodě (cca v 19:30), příjezd ještě upřesníme. Děti HD10 - 14 běží žákovské štafety, děti běhající na fáborkách budou mít svůj normální závod po linii (jednotlivci). Starší děti a dospělí mohou běžet v kategorii Open.
Hlaste se přes přihláškový systém, rozdělení do štafet a na jednotlivé úseky udělají trenéři podle přihlášek.
Klasický trénink se ten den samozřejmě nekoná. Vítaná je i účast nováčků, můžou běžet závod po fáborkách.

 

Vodňanský Kapr (jubilejní 40. ročník)


Tradiční podzimní závody s pěknou atmosférou a živými kapry pro všechny vítěze! :-) Jedná se o dvoudenní závody v jižních Čechách, ze soboty na neděli zajišťujeme společné ubytování. V sobotu po závodě bývá čas na menší výlet, večer na společnou zábavu s kytarou nebo nějakou malou bojovku. Z hlediska oddílu a společné party je to určitě nejdůležitější podzimní akce, proto budeme rádi, když se zapojí i noví členové oddílu.
Přihlášky přes přihláškový systém do 12.10., hlaste se ale prosím co nejdříve kvůli potvrzení ubytování.
Ubytování ze soboty na neděli je zajištěné společně v penzionu Benešovský mlýn, Benešovský mlýn (https://benesovskymlyn.cz/). Ceny (dospělý/dítě): Ubytování: 250 / 200 Kč/os Snídaně: 50 / 40 Kč Večeře: 85 / 60 Kč Celkem: 385 / 300 Kč/os. Dětem přispíváme na ubytování částkou 100 Kč (polovinu ceny) z grantu Města Dobříše, abychom i tímto přispěli k maximální oddílové účasti. Ceny jídla se ještě mohou změnit podle výběru konkrétního jídla.

Na viděnou v říjnu na Kaprovi, už teď se ale můžete správně naladit podle loňských a předloňských fotek.

Případné dotazy u trenérů.

—————

Zpět