Informace k podzimním tréninkům OK Dobříš

11.09.2011 22:51

Tréninky se konají každou středu, první trénink je 14. září.

Sraz a doba tréninku: v 17:50 hod. na parkovišti před vstupem do Anglického parku (za zámeckou zahradou, vedle silnice od sportovní haly). Začátek tréninku, tj. odchod do parku, je v 18 hod. Konec tréninku cca v 19 hod. V případě nutnosti volat na mobil 724 885 140 (budu mít u sebe).

S sebou: oblečení a obuv na běhání venku (na sobě). Triko a mikina na převlečení, lahev s pitím (bude možno odložit v autech trenérů na parkovišti). Prosím žádné cennosti!

Tréninky probíhají bez rodičů, u mladších 6 let po vzájemné domluvě.

Program tréninku: rozklusání, sportovní hry s prvky běhu, rozvojem paměti apod., seznámení s mapou pro OB a základy orientace v přírodě. Tato skladba tréninků bude během září až do cca ½ října, tj. v období, kdy bychom chtěli chodit na tréninky ven. Nejpozději s příchodem zimního času se pak přemístíme do tělocvičny. Pokud by se v dalších týdnech více ochladilo, zajistili bychom možnost převlékání v šatně 2. ZŠ. Zatím to ale chceme řešit bez šatny se srazem na parkovišti před parkem.

Tento program se týká běžných tréninků. Ve středu 28.9. (státní svátek) bude připraven bohatější program na celé odpoledne s řadou her a možností zapojení i pro rodiče – takový „den otevřených dveří“. Můžete přivést také své kamarády, aby si na místě vyzkoušeli, jestli by se jim u nás líbilo a chtěli by se také přidat.

Členský příspěvek: první tři tréninky jsou na vyzkoušení, poté je třeba vyplnit oficiální přihlášku a zaplatit členský příspěvek (viz sekce pro rodiče našeho webu)

 

Víkendové akce na podzim

Z nabídky sportovních akcí v našem regionu jsme do programu OK Dobříš vybrali několik vhodných podniků. Účast dětí je vhodná jak z toho důvodu, aby poznali atmosféru skutečných závodů, která je vždycky mnohem zajímavější než při pouhém tréninku, tak i pro vybudování co nejlepší party mezi dětmi v našem kroužku. Na většině akcí je také možnost aktivní účasti pro rodiče, zkuste si na vlastní kůži, čemu se věnují vaše děti.

Vybrané akce:

2.10. (neděle) - orienťák (středočeský žebříček) – Čísovice u Mníšku pod Brdy – přihlášky do 24.9.

30.10. (neděle) – orienťák (středočeský žebříček) – Praha, Divoká Šárka – přihlášky do 15.10.

13.11. (neděle) – kros Velká Kunratická (dětská trať cca 400 m) – Praha, Kunratice – přihlášky do 10.11.

Uvažujeme ještě o podzimním výletu po Brdech a vánoční besídce (termín bude včas upřesněn).

Na trať závodů v orientačním běhu půjdeme společně, trať nejmenších dětí je značena fáborky, postupně začnou zkušenější děti běhat i samy.

Startovné na tyto akce bude hrazeno z členských příspěvků, dopravu do místa konání akce si zajišťuje každý sám. Přihlášky v uvedeném termínu přes email okdobris@seznam.cz nebo vzkazovník na oddílovém webu.

 

—————

Zpět