!!! ZRUŠENO!!! (Nařízení vlády - limit shromažďování 6 osob) Informace k organizaci tréninku 14.10.2020 (testovací okruh na Vlašce)

14.10.2020 07:56
*** AKTUALIZACE 13.10.2020 ***
Milí sportovní přátelé,
vládní opatření vydaná v pondělí pozdě večer omezila od středy 14.10.2020 shromažďování na limit 6 osob. Opatření je plošné, vyhlášené výjimky se na sportovní tréninky nevztahují, mají platit do 3.11.2020 a v případě zlepšení reprodukčního čísla (na 0,8) se budou opatření rozvolňovat ...
Vzhledem k předpovědi počasí na středu 14.10. - celodenní déšť a teplota kolem +7 stupňů - nebudeme fáborky roznášet ani na individuální trénink běžeckého okruhu. Není třeba riskovat nachlazení ..
Běžecký testovací okruh uspořádáme v náhradním termínu (individuální nebo skupinový), spíše to vypadá na nějaký víkendový den.
Společný celooddílový trénink ve středu 21.10.2020 se nejspíš také nebude konat, vyčkejme na další podrobnosti a výjimky pro sportovce (?)..
V oddílovém přihláškovém systému budou odkazy na individuální mapové tréninky, které pro vás budeme průběžně organizovat.
Jana B.
 
*******************
Ahoj všem,
 
ve středu 14.10.2020 je v plánu běžecký testovací okruh v Dobříši na Vlašce. Dle současných nařízení můžou na venkovních sportovištích trénovat skupiny po 20 lidech. Pokud nedojde k dalšímu omezení, trénink se uskuteční, ovšem rozložíme se v čase (16-18:30) a na trénink je třeba se přihlásit.
 
Výsledky z roku 2020 (také 2019) jsou zde:
 
V přihláškovém systému je zadán trénink 14.10.2020 ve zvláštní řádce. Pod odkazem "web závodu" je excel, kam prosím zapisujte jméno a plánovaný čas startu. Každých 15 minut je místo pro 10 lidí (včetně běžících rodičů).  Na start přijde každý individiuálně. Doprovázející neběžící rodiče budou odesláni na procházku, abychom se nekupili v místě startu. Po odběhnutí 1-2 okruhů (+ 1 na rozběhání) se zase všichni neprodleně vrací k autu.
 
Místo startu: Dobříš, Vlaška. Příchod od parkingu u Židovského hřbitova asi 700 m po zelené značce.
Sebou: čip, rouška, běží se bez roušky
 
Sledujte prosím oddílový web.
 
*** ZRUŠENO***
Pokud vláda od středy vyhlásí omezení znemožňující konání tréninku A POKUD BUDE DOBRÉ POČASÍ :
Pak prosím, aby se děti, které neběžely letos ani jednou + nové děti, se mnou individuálně dohodly na absolvovávání okruhu. Fáborky rozvěsíme ve středu dopoledne. Čas si změříte sami a nahlásíte mi emailem, nebo čas změří trenérský dohled. Na stromech jsou puntíky a v lese vyšlapaná pěšinka, takže lze běžet i jindy, ovšem bez fáborků.
Eventuelně uspořádáme jindy.
 
Těšíme se na všechny!
 
Za trenéry
Jana Bochenková

—————

Zpět