A co nás čeká...

29.11.2018 15:07

Ahoj všem!

 

abyste měli představu, posílám pár námětů, a vy jste se již mohli těšit na další akce OK Dobříš.

 

Plány máme nemalé, i když sezóna skončila. Co se tedy bude dít?

Děti už nezávodí, úterní tréninky právě skončily, ale Vaši trenéři mají napilno. Účtujeme dotace, připravujeme zprávy pro sponzory, plánujeme soustředění, chystáme nové tréninky a snažíme se, aby Vás to s námi příští rok zase bavilo…

 

A co nás čeká v nejbližších dnech

 

Mikuláš – trénink ve středu 5.12 je zrušený. Právě proto, že je Mikuláš a děti se tolik těší, že dostanou( od čertů ) odměnu. Především Ti nejmenší… ale nezoufejte, máme pro Vás novinku, především pro červené a část žlutých, co se neztratí a nebojí kontaktních her.

 

Mikulášské rejdění – aneb trénink naruby, pouze pro ošlehané borce.

 Máš chuť zkusit kontaktní sporty se svými kamarády z oddílu? Nebojíš se míčových her a sáhnout si až na dno za členy svého týmu? Umíš si obstarat Mikulášskou/andělskou/čertovskou masku, převlečení nebo alespoň malování v obličeji? Pak je tato akce určená právě pro Tebe! Přihlas se v přihláškovém systému stejně jako na každý jiný závod a přijď příští středu, 5.12, v 17,50h do haly na Dobříši.

 

Vánoční přebor/ oddílový Ježíšek – stejně jako v letech minulých, tak i letos poběžíš ty za svého rodiče a rodič za Tebe…aneb vánoční rodinný přebor dvojic. Přijď si užít spolu s rodiči a zažít legraci, radost a užít si společný předvánoční čas. Nebudou chybět koledy, trochu toho sportu, a pokud jsi byl hodný(á), najdeš i něco pod stromečkem od svých kamarádů. Přihlas se v přihláškovém systému stejně jako na každý jiný závod.

Tentokrát se sejdeme v tělocvičně v Mníšku pod Brdy, 15.12 od 15 hodin. Bližší informace budou včas na webu.

 

OK Dobříš jede na hory – zimní soustředění se již brzy objeví v přihláškovém systému. Kapacita je omezená a vždy naplněná. Tak neváhej a včas se přihlas. Pojedeme na stejné místo jako letos, v termínu 25.-27.1.2019.

 

A dále…Vás čekají další oddílové akce. Tradiční, i zcela nové. Motivační, zábavné, sportovně laděné i volnočasové. Doufám, že právě vy se zúčastníte, nebo se dokonce aktivně zapojíte do organizace. Každou pomoc či nápad je vítáme.

 

A dále …již brzy Vás osloví …

 

„Silácká výzva“ – akce pro malé i velké aneb „Tati, mami pojď si se mnou zacvičit“. Již teď si můžete udělat strejčka a malinko se připravit na start této akce, do které se letos zapojilo mnoho našich členů…a padaly opravdové rekordy. Na ostro začínáme 1.února a končíme 28.2. Tentokrát se přihlásíte v přihláškovém systému a na jaro budete dokonale připraveni. Opět zařadíme dřepy, lehsedy a kliky. Zvládne to opravdu každý - kdo chce, vydrží Ti, co mají pevnou vůli.

 

„Hejbejte se kosti moje“ – začínáme v lednu, ale již 30.12.2018 se proběhneme spící přírodou a vychutnáme si poslední dny letošního roku. V lednu pak každou sobotu, až na výjimky, ale pokaždé na jiném místě. I ty to zvládneš, a i Ti menší to jistě zvládnou. Každý svou porci metrů či kilometrů na čerstvém vzduchu. Poradíme s oblečením a po tréninku hurá do tepla. Den je pak úplně jiný a Vy jste správně nastartovaní nejenom pro víkend.

 

A dále… …v březnu začnou opět úterní běžecké tréninky, chystáme Otvírání studánek, Velikonoční soustředění, vodáckou výpravu a další nové věci, které Vám prozradíme…Později.

Váš trenérský tým.

—————

Zpět