Spolupráce se Salomonem je ještě zajímavější

15.03.2015 09:26

Prodloužili jsme spolupráci s firmou Amersports, která v ČR zastupuje značky Salomon, Suunto, Atomic a další sportovní vybavení. Navíc se podařilo získat speciální prémii pro všechny děti, které si ji svými výkony během sezóny zaslouží.

Všichni členové OK Dobříš mohou využít zvýhodněné podmínky při nákupu běžeckých bot Salomon (viz starší článek se všemi detaily, ve stručnosti: sleva 40 % z MOC, objednávky přes přihláškový systém několikrát ročně podle zájmu, objednávky na jaro 2015 už můžete zadávat do přihlášek do 31.3.). Aktuální nabídka Salomonu na jejich webu (vč. dětských bot), pokud není na webu uvedená cena, obraťte se na Martina Bambouska.

 

Běžecké boty za „B“

Navíc nám ale Salomon poskytne jeden pár běžeckých bot pro každé dítě v kategoriích HD12 – 18, které si během sezóny svými výkony vyběhne licenci B nebo A. To je velmi pěkná nabídka a motivace pro každého malého sportovce. Připomínáme, že licence B se dá získat za dobré umístění v jarním nebo podzimním oblastním žebříčku. Předpokladem je zúčastnit se co nejvíce oblastních závodů a zaběhnout aspoň pár dobrých výsledků. Není přitom nutné být vždy mezi nejlepšími, možná důležitější je pravidelná účast a vyrovnané výkony.

Licenci A je pak možné vyběhnout na závodech žebříčku B a týká se kategorií HD14, 16 a 18. Výkonnostní licence je také možné získat na některých prázdninových závodech.

 

—————

Zpět