Zimní soustředění 2020- AKTUALIZOVÁNO 24.1 - 8,30h

13.01.2020 15:31

Ahoj všem,

aktualizujeme postupně to, co víme. Je to sice pro někoho zbytečně napínavé a zdlouhavé, pracujeme bohužel s mnoha proměnnými. Především je to počasí...tedy prosím o trpělivost

Co s sebou? 

psací potřeby, výbavu na běžky, boty na běhání(orientky), SI čip, šátek nebo něco na zakrytí očí, oblečení na hory, přezůvky, korunky na zaplacení pobytu, dobrou náladu a chuť si to společně užít. 

Rozpis plateb najdete zde  - - připravte si prosím hotovost, nejlépe přesnou částku k zaplacení

drive.google.com/open?id=1UBZ2tws_OBuyp-pyCVbyWUUA8bfIyOx7

Platby vybírá Luboš Nentvich - je to takový rozumný a dlouholetý člen oddílu. Velmi seriózní a mírný - za dlužné částky ovšem seká ruce

Rozpis ubytování najdete zde

drive.google.com/open?id=1qIImIQV19IdDNeHD7cc6R462UEqXvTbv

 

Plánek pokojů najdete zde

drive.google.com/open?id=1nfz5RJCV2R99kybbRClE9WmGTgNuRONO

 

Nové Hutě - vlek Pláně: -web camera

https://www.holidayinfo.cz/cs/camera/nhute

Hlasování na členské schůzi - pro Ty, kteří nebudou přítomni

Pokud chcete hlasovat, můžete udělit někomu plnou moc. V tom případě zašlete plnou moc před konáním schůze, nejlépe již v pátek, na email odobris@seznam.cz

 Babi! - Boby vyřešené

Vracíme se po roce na již prověřené místo do chaty Kodrea. Sněhové podmínky zatím nejsou nejlepší, ale sníh je objednaný a věříme.

 V sobotu nás čekají  dopolední a odpolední běžky/jiný OB program po skupinách dle sněhových podmínek, výkonnosti, dětská bojovka/hra a členská schůze večer, dále pak již tradiční nedělní biatlonové závody, závěrečný oběd a vyhlášení výsledků biatlonu, po obědě odjezd domů.

Na členské schůzi máte jedinečnou příležitost připomínkovat činnost oddílu a dávat konstruktivní návrhy na posun nejenom dětí, ale i nás trenérů, případně i Vás jako rodičů a členů. Nahlédneme do plánů na rok 2020, který sice bude obvyklý jako v minulých letech, nicméně není definitivní. Je tedy možné něco změnit, pokud to bude mít smysl, dobrý nápad, podporu a nenaruší to ostatní pevně dané akce, které nelze vynechat či posunout.

Výroční zpráva 2019 odkaz zde drive.google.com/open?id=1uRm5X1-Llu9xSuQ-u60TfNEvSQZradbU

Ubytování:  Horský hotel Kodrea, více zde https://www.kodrea.cz/

Příjezd: pátek 24.01.2020 v odpol /večerních hodinách

Odjezd: V neděli po obědě, vyklizení pokojů do ??h - upřesníme

Stravování: Začínáme snídaní v sobotu ráno a končíme nedělním obědem. Páteční večeři možno zakoupit v hotelové restauraci individuálně. Bezlepkové pečivo každý vlastní.

Program - nástin, bude upřesněno nejpozději v pátek pozdě večer na místě.

Pátek 24.1 - příjezd každý dle možností, strava individuálně

Sobota 25.1 -

7,30-8,30 Snídaně

9 h - sraz před chalupou na dopolední program

12,30 - 13h  Oběd

14h  - odjezd/odchod na odpol program

17,30h - večeře

19h - společenská hra pro děti

20,30h - Členská schůze - děti program

Neděle 26.1

7,30-8,30 Snídaně

9 h - sraz před chalupou na biatlon štafety

12,30 - 13h oběd 

13,30h - zakončení, vyhlášení, rozloučení, odjezdPlatby a ubytování za pobyt: Dle rozpisu, který zveřejníme nejpozději 23.1 dopol zde. Peníze za ubytování a stravu budeme vybírat na místě v hotovosti. Přivezte si s sebou požadovanou částku, pokud možno přesně, abychom nemuseli zaokrouhlovat – nahoru J. Případné další storno účasti:

Vzkaz od Jany Nové pro účastníky ohledně kapacity:

V současné chvíli je poptávka po účasti/ubytování přeplněna a přestože se 15 osob své účasti na soustředění dobrovolně zřeklo, stále máme přihlášeno 7 osob nad kapacitu lůžek. Doufáme, že toto bude přirozeně vyřešeno onemocněním některých účastníků. Pokud tedy někdo z přihlášených nebude moci z jakéhokoli důvodu na ubytování nastoupit, prosím kontaktujte Janu Novou (737 708 865), která uvolněné lůžko nabídne některému z již přihlášených účastníků. Nenahrazujte "odpadlíka" ze své rodiny jiným náhradníkem z řad svých blízkých, jelikož oddílových náhradníků máme dostatek.

Vzhledem k  naplnění kapacity hotelu prosím počítejte také s tím, že při rozdělování rodin do pokojů nebudou moci být všechny rodiny ubytovány samostatně. Některé rodiny se budou muset sloučit, případě rozdělit (dle počtu lůžek na jednotlivých pokojích). Možná dojde i na "pánské pokoje, dámské pokoje, juniorské pokoje apod.". Rodiny vytipované na sloučení/rozdělení budou předem kontaktovány a vše bude ve shodě domluveno.

 

Pro ty co jedou poprvé, neb ty, co si rádi připomenout společně strávené chvíle na horách tu máme připravené odkazy na minulá a dokonce i na úplně první zimní soustředění OK Dobříš:

2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 20132012

 Vybavení a vosky: Všichni si zajišťují sami. Malé děti je třeba včas na výpravu obléknout a připravit vybavení. Při tak velkém počtu není možné se starat o výbavu ostatních. Zajistěte si prosím vybavení s předstihem v některé z půjčoven v okolí Dobříše či v Praze, neb si telefonicky zamluvte v místě ubytování na Šumavě. S mazáním snad poradí zkušení běžkaři  na místě, vosky si přivezte vlastní.

Zde je kontakt na jednu z půjčoven, snad ještě fungují .

https://www.skikvilda.cz/pujcovna/kontakt

 

 

 

S sebou přibalte psací potřeby,dobrou náladu, výbavu na běžky.

Rozpis ubytování  - bude upřesněno nejpozději 23.1 dopol zde

 

Důležité odkazy

Sněhové zpravodajství https://www.snehove-zpravodajstvi.cz/sumava/nove-hute/

Za trenéry Martin Bambousek, 773 157 911

 

—————

Zpět