Zimní soustředění 2018 * AKTUALIZOVÁNO *

18.01.2018 21:07

 

Zimní soustředění se zatím pokaždé konalo na Šumavě, tak tomu bude i v lednu 2018. Soustředění se uskuteční v lokalitě Nové Hutě, což je jedno z menších šumavských středisek. V případě dobrých sněhových podmínek zde vede lyžařská magistrála, pokud nebude dost sněhu, budeme podobně jako v minulosti dojíždět auty na "modravský ledovec" nebo si dáme "letní" orienťák na nové mapě na Borové Ladě.

Program bude podobný jako v předchozích letech - přes den tedy dle sněhových podmínek trénink na běžkách či běhání, večer mapa. Teoretická část bude určena i pro běhající rodiče, následovat pak budou ještě informace o plánech na sezónu 2018. Vzhledem k tomu, že se jedná na dlouhé zimní období o jedinou společnou akci, a také proto, že jde o výjimečnou příležitost probrat společná oddílová témata, doporučujeme účast všem aktivním členům oddílu. U starších dětí není účast rodičů nutná, pokud jsou už samostatné a domluvíte se s někým na společné dopravě.


Termín: 19.1. - 21.1.2018. Příjezd v pátek večer, odjezd v neděli odpoledne.

 

***** AKTUALIZOVANÉ INFORMACE K UBYTOVÁNÍ *****

Ubytování: Horský hotel Kodrea v Nových Hutích. Na recepci Vám dají klíče dle předem připraveného rozdělení do pokojů.

Příjezd:   Individuálně v pátek odpoledne /večer (ubytovávat se bude možné od 14 hod.)

Odjezd:   V neděli po obědě, pokoje bude potřeba vyklidit do 12 hod.

Stravování:  Společné, plná penze - od sobotní snídaně do nedělního oběda. Páteční večeři si řeší každý sám (hotelová kuchyně bude vařit). Jídelníček: sobotní oběd - kuře s bramborem, večeře - masová směs s rýží, nedělní oběd - boloňské špagety. Předem nahlášené speciální dietní požadavky jsou objednané - hlaste se o ně (bezlepkáři - vlastní pečivo k snídani).

Platby za pobyt:
Budeme vybírat na místě v hotovosti (Jana B. nebo Katka A.) Prosím přivezte si přesné částky dle rozpisu. V kalkulaci už jsou zahrnuty příspěvky dětem (které chodí na tréninky a platí základní oddílové příspěvky) z grantů Města Dobříš a MŠMT.

Pokud by ještě někdo onemocněl, dejte co nejdříve vědět Katce Arnoštové (tel. 732 966 133), pokusíme se ještě provést (alespoň částečné) storno.

************************************************


 

Ceny: plná penze za den / za celý pobyt:

  • děti do 12 let:  390 / 740 Kč
  • děti 12 - 15 let:  450 / 860 Kč
  • děti od 15 let a dospělí:  550 / 1040 Kč

Přihlašování na soustředění probíhá přes oddílový přihláškový systém, termín přihlášek do 3.12.2017.
Program a vybavení: jako vždy sportovní a hravý, bude upřesněno podle aktuálních sněhových podmínek. Kdo nemá vlastní vybavení na běžky, doporučujeme půjčovny na Kvildě (Ski Kvilda, raději předem rezervovat, při větší objednávce by to možná přivezli i na Nové Hutě) nebo např. v Praze na Barrandově (Lyže levně).
Chata Kodrea má dostatečnou kapacitu, je tedy možné, aby se akce zúčastnily celé rodiny. Zejména pro nové děti (i jejich rodiče) je toto soustředění skvělou příležitostí pro seznámení s ostatními, aby se brzy zapojily do party ostatních dětí.

Pokud počet zájemců převýší kapacitu hotelu, budou upřednostněny rodiny s aktivně závodícími a trénujícími dětmi. Pokud počet přihlášených přesáhne kapacitu ubytování, bude o možnosti účasti na soustředění rozhodovat 1) závodní aktivita během roku 2) tréninková aktivita během roku 3) datum přihlášky. Různé kombinace bodu 1-3 budou individuálně posuzovány a spravedlivě zohledněny.

Začátek zimy zatím vypadá nadějně, tak doufejme, že i v lednu bude na Šumavě dost sněhu. A i když tomu tak v minulosti někdy nebylo, soustředění jsme si vždy pořádně užili, což máme v plánu i letos. Zavzpomínat můžete ze starších fotek, např. z roku 2017, 2016, 2015, 2014, 2013 či z toho úplně prvního v lednu 2012 , kdy jsme bydleli jen pár metrů vedle (a budete překvapeni, jak ty děti vyrostly:-)

Pokud jste se dočetli až sem, přibalte dětem ještě psací potřeby. 

Skol!

 

 

Pozvánka na členskou schůzi 

V sobotu večer proběhne také oficiální členská schůze OK Dobříš (schválení výroční zprávy, náměty k činnosti oddílu apod.). Hlasují členové oddílu starší 15 let. Všichni jsou samozřejmě zváni.

 

 

—————

Zpět