Výprava na Klacky

20.06.2017 09:34

***Aktualizováno*** Nebojte, nebudeme nosit dříví do lesa :-) Ti zkušenější už vědí, že Klacky Open jsou vyhlášené štafetové závody, které se konají v některém z pražských lesoparků vždy koncem školního roku. Hlavní součástí je závod firemních týmů (kdyby chtěl někdo pozvat kolegy z práce), pro nás je ale důležitý především souboj v dětských kategoriích. Štafet není nikdy dost, proto se Klacků tradičně účastníme místo středečního tréninku a jedeme tam společně oddílovým autobusem.

Aktuální info:

- čtěte pokyny - důležité info k mapě, předávce a další

- soupisky (sestavy štafet) v úterý večer v Orisu


Štafetový vrchol jarní sezóny

Na Klacky Open jedeme i letos. Závod se tentokrát koná skoro v centru Prahy, v parku Parukářka na Žižkově. Poprvé se Klacky poběží jako sprintové štafety - dětské tratě povedou pouze v parku, dospělí poběží částečně i v městské zástavbě. Mapově by to mělo být celkem jednoduché, zvládnou to tedy i naprostí začátečníci. Štafetových zkušeností není přitom nikdy dost, doporučujeme tedy účast úplně všem, vč. těch nejmenších a nejnovějších. Kdo by se nevešel do štafety, přihlásíme ho na závod jednotlivců (a současně bude náhradníkem, kdyby někdo jiný na poslední chvíli vypadnul). Akce se koná koncem června, známky už budou uzavřené, tak si můžeme dovolit strávit celé odpoledne na výletě do Prahy.

Základní informace k závodu:

Termín: středa 21.6., start od 17:00

Místo: Praha - Žižkov (park Parukářka)

Doprava: společným busem, odjezd z Dobříše (od sokolovny) ve 14:30 hod., z Mníšku (od Penny) ve 14:50. Návrat okolo 20. hod.

Přihlášky: hlaste se klasicky přes oddílový přihláškový systém (do 17.6.), výběr kategorie není důležitý, rozdělení do týmů a kategorií udělají trenéři podle finálního stavu přihlášek a zkušeností dětí.

A to nejdůležitější na závěr: štafet se nebojte! Běžíme společně za tým, a když to někdo ve štafetě zkazí, tak se nic neděje (to se stává i těm nejlepším). Naopak, nejvíc to ostatním zkazíme tím, když nepojedeme a ostatní bez nás štafetu ani nepostaví.

Štafety jsou přece hlavně   S P O L E Č N Á   Z Á B A V A !!!

—————

Zpět