Vodňanský kapr

08.10.2019 10:00

V závěru sezóny náš oddíl již tradičně míří do jižních Čech na dvoudenní závody Vodňanský kapr. Níže naleznete informace k závodu, ubytování a společnému programu.

 

Informace k závodu:  

Termín:  12. - 13. 10. 2019

Místo:  Krajníčko (loni zde bylo centrum MČR štafet a družstev)

Pokyny a později i startovky naleznete na webu závodu. Doporučujeme přijet na místo závodu cca hodinu před vaším startem.

 

Informace k ubytování:

Ubytování:  Penzion Benešovský mlýn u Heřmani (bydleli jsme zde při Kaprovi 2015). Využijeme ubytování v hlavní budově i přilehlých bungalovech. V hlavní budově budou ubytováni ti, kteří se přihlásili dřív (viz odkaz na rozpis plateb níže). Postele v hlavní budově i bungalovech budou povlečené, ručníky si přivezte vlastní. Do bungalovu je možno si za 70 Kč půjčit přímotop – prosím řešte si na místě sami s personálem penzionu. (Kdo se bojí zimy, ať si pro jistotu přibalí spacák či deku.)

Vzhledem k tomu, že maximálně využijeme kapacitu hlavní budovy, počítejte i se spaním na přistýlkách. Rozpis rozdělení do pokojů zveřejníme až na místě podle aktuální situace. Pokusíme se nechávat rodiny pohromadě na pokojích, ale ne vždy se to podaří. Pokud ještě někdo onemocníte a nepojedete, dejte, prosím, co nejdříve vědět (na oddílový mail, nebo přímo Katce A.), možná se podaří ubytování ještě stornovat, či využít pro někoho jiného. (V případě uvolnění pokoje v hlavní budově, může dojít k přesunu dalších přihlášených z bungalovu do hlavní budovy, což se projeví i v ceně ubytování.)

Ubytování bude k dispozici zhruba od 17 hod. Klíče pro všechny vyzvedne Katka A.

Stravování: Ubytování je s polopenzí.

Vzhledem k tomu, že se do restaurace penzionu nevejdeme najednou, budeme se muset na večeři rozdělit na dvě skupiny – první bude mít večeři od 18 hod., druhá cca od 18:30 hod. – Skupiny domluvíme v sobotu na závodech.  K večeři bude masová směs s rýží, ke snídani švédský stůl (bezlepkáři - vemte si vlastní pečivo).

Platba za ubytování: Vybereme v hotovosti na místě, vezměte si, prosím, s sebou přesnou částku - viz  rozpis plateb dle rodin  (v případě uvolnění místa v hlavní budově může dojít ke změně). Oddílovým dětem (platícím oddílové příspěvky) oddíl přispěje na ubytování (200 Kč) z grantu od města Dobříš.

 

Program: 

Odpoledne po závodě můžete využít ke kochání se zlatavě zbarvenou jihočeskou krajinou, nákupu jablek a moštů z místních farem nebo můžete vyrazit na výlet – kdo to loni nebo letos při závodě nestihl, může vyrazit na zříceninu hradu Helfenburg, kdo si chce zopakovat dějepis, může vyrazit za Janem Žižkou.

 

Večerní program: Všechny děti po večeři čeká večerní bojovka, proto jim, prosím, přibalte baterky (nedávejte jim výkonné čelovky na noční běhání – kouzlo noční bojovky se tím ztrácí…). Rodiče se mohou zapojit jako dozor a pokud si troufnou srovnávat se s dětmi, můžou zkusit i luštit šifru :-) Následovat bude volný večerní program…

 
Ubytování:  Penzion Benešovský mlýn u Heřmani (bydleli jsme zde při Kaprovi 2015). Využijeme ubytování v hlavní budově i přilehlých bungalovech. V hlavní budově budou ubytováni ti, kteří se přihlásili dřív. Postele v hlavní budově i bungalovech budou povlečené, ručníky si přivezte vlastní. Do bungalovu je možno si za 70 Kč půjčit přímotop – prosím řešte si na místě sami s personálem penzionu. (Kdo se bojí zimy, ať si pro jistotu přibalí spacák či deku.)
Vzhledem k tomu, že maximálně využijeme kapacitu hlavní budovy, počítejte i se spaním na přistýlkách. Rozpis rozdělení do pokojů zveřejníme až na místě podle aktuální situace. Pokusíme se nechávat rodiny pohromadě na pokojích, ale ne vždy se to podaří. Pokud ještě někdo onemocníte a nepojedete, dejte, prosím, co nejdříve vědět (na oddílový mail, nebo přímo Katce A.), možná se podaří ubytování ještě stornovat, či využít pro někoho jiného. (V případě uvolnění pokoje v hlavní budově, může dojít k přesunu dalších přihlášených z bungalovu do hlavní budovy – což se projeví i v ceně.)
Ubytování bude k dispozici zhruba od 17 hod. Klíče pro všechny vyzvedne Katka A.
Stravování: Vzhledem k tomu, že se do restaurace penzionu nevejdeme najednou, budeme se muset na večeři rozdělit na dvě skupiny – první bude mít večeři od 18 hod., druhá od 18:30 hod. – Skupiny domluvíme v sobotu na závodech.  K večeři bude masová směs s rýží, ke snídani švédský stůl (bezlepkáři - vemte si vlastní pečivo).
Platba za ubytování: Vybereme v hotovosti na místě, vezměte si prosím s sebou přesnou částku - viz rozpis plateb dle rodin (v případě uvolnění místa v hlavní budově může dojít ke změně). Oddílovým dětem (platícím oddílové příspěvky) oddíl přispěje na ubytování (200 Kč) z grantu od města Dobříš.
Program: 
Odpoledne po závodě můžete využít ke kochání se zlatavě zbarvenou jihočeskou krajinou, nákupu jablek a moštů nebo můžete vyrazit na výlet – kdo to loni, nebo letos při závodě nestihl, může vyrazit na zříceninu hradu Helfenburg, kdo si chce zopakovat dějepis, může vyrazit za Janem Žižkou: https://cs.wikipedia.org/wiki/Památník_Jana_Žižky_u_Sudoměře
Večerní program: Malé i velké děti po večeři čeká večerní bojovka, proto jim, prosím, přibalte malou baterku (nedávejte jim výkonné čelovky na noční běhání – kouzlo noční bojovky se tím ztrácí…). Rodiče se mohou zapojit jako dozor a pokud si troufnou srovnávat se s dětmi, můžou zkusit i luštit šifru  Následovat bude volný večerní program…
 

—————

Zpět