Víkendovka v Českém Krasu a bez rodičů vol. III

15.11.2018 14:10

 

Kdy: 17. – 18. 11. 2018

Kam: Beroun – Mníšek pod Brdy

Kdo: Děti červené a žluté skupiny, já a ještě někdo J

 

Co tam budeme dělat?

Pojedeme vlakem z Řevnic do Berouna a odtud již po svých. Cestou budou krásné výhledy, vodopády, zámek a další. V sobotu nás čeká cca 15 km a v neděli cca také 15 km a nebude to úplně po roviněJ.  V neděli skončíme v Mníšku pod Brdy pod Skalkou, kam si pro Vás musí dojet rodiče.

Taky na Vás budeme hodní a můžete si poslat karimatku a spacák autem do místa sobotního spánku (zajišťuje Martin Peckl).

PS: Opět s sebou netahejte zbytečně 2 litrové lahve Coca-coly a další, budete si to muset nést J

Sraz: v sobotu 17. 11. v 9:15 na parkovišti v Řevnicích (zde https://mapy.cz/s/3cHnb). Od 9:15 do 9:30 nakládání spacích věcí do auta k Martinu P.

Odjezd: odjíždíme vlakem v 9:40 do Berouna. Vzhledem k tomu, že je výlukový jízdní řád tak přijďte včas. Vlak nečeká.

 Návrat: pěšky v neděli pozdě odpoledne 18. 11. do Mníšku pod Brdy, pod Skalku na konec lipové aleje (zde https://mapy.cz/s/3cHqy), dáme vědět do vzkazovníku po obědě v neděli na stránkách OK Dobříš (snadJ) nebo Vám děti napíšou sms.

Ubytování: na zemi v sokolovně (s sebou spacák, karimatku a třeba malý polštářek); věci na spaní vám převezeme, ostatní si musíte nést.

Povinně s sebou přezůvky !!!

Stravování: sobotní večeře bude zajištěna v restauraci na Karlštejně. Snídani a svačinu na oba dny si musíte vzít s sebou. Pokud máte doma k dispozici rychlovarnou konvici, která by šla vzít s sebou, tak mi prosím dejte vědět na email (aby bylo k snídani a s sebou na neděli možné uvařit teplý čaj). Vegetariáni ať se mi prosím nejpozději do čtvrtka také nahlásí na email martabo@seznam.cz

Sebou: pořádné boty, nejlépe pohory, pláštěnku!!! (opravdu pláštěnku, softshellová bunda není pláštěnka), batůžek a pláštěnku na něj kdo má, vybavení do sychravého podzimu (čepice, tenké rukavice atd.), oblečení na spaní, náhradní ponožky, lahev na pití, nabitou čelovku případně i náhradní baterie, svačinu na sobotu i neděli (v neděli je zavřeno), nějaký ten peníz (200 Kč bohatě stačí), tužku a papír na psaní

 

Cena: 150 Kč, bude vybráno v průběhu víkendu

 

Za organizátory: Martina a Honza

Kontakt: Martina 607 740 129

 

—————

Zpět