Víkendové OblŽ závody v Poteplí a Kytíně

22.10.2023 20:37

O víkendu 21 - 22 října se konaly dva závody oblastního žebříčku, přičemž ten nedělní byl defakto náš vlastní, vždyť se běželo u Kytína. V sobotu byla na pořadě klasická trať v Poteplí u Unhoště. V neděli se konala krátá trať v Kytíně.

Sobotní klasický závod se běžel v mírně kopcovitém terénu s poměrně "neuklizenou" podložkou, tedy běh byl v některých částech v lese spíše iluzí. Tratě byly hezky postavené, tak si většina běžců závod dosyta užila. V neděli se naopak běžela krátká trať v našich známých terénech nad Kytínem. Tratě byly opět hezky postavené a v lese se dalo i poměrně slušně běžet, a tak byly povětšinou slyšet pochvalné komentáře na celý závod. Na oba závody dorazila hromada našich borců, v neděli dokonce 75 našcih členů!

A jak sejim dařilo?

Klasika v sobotu - 

D35L - Petra Petriláková - 3. místo v kategorii, D55L -  Alena Kopáčková - 5. místo v kategorii

H12 - Matěj Etrych - 5. místo v kategorii a Václav Dostál - 6. místo v kategorii, H14 -  Jonáš Etrych - 2. místo v kategorii, H16 - Lukáš Magazu - 4. místo v kategorii, H18 - Filip Španěl - 2. místo v kategorii a Marek Hruška - 3. místo v kategorii, H21L - Matouš Petrilák 5. místo v kategorii.

výsledky zde

 

krátká trať v neděli-

D18 - Bětka Kašparová - 1. místo v kategorii, D35 - Petra Petriláková - 6. místo v kategorii, D45 - Blanka Hrušková - 4. místo v kategorii, D55 - Alena Kopáčková - 6. místo v kategorii.

H14 - Jonáš Etrych -  1. místo v kategorii, H16 - Lukáš Magazu -  6. místo v kategorii, H18 - 4. místo v kategorii, H21L - 6. místo v kategorii, H65 - Lubomít Nentvich - 3. místo v kategorii.

výsledky zde

 

Všem umístěným borcům gratujeme a všem přejeme do posledního závodu za 14dní hodně štěstí.

za trenéry

Tomáš

 

—————

Zpět