Velikonoční soustředění OK Dobříš

10.04.2017 12:31

***Aktualizováno*** Velikonoce znamenají pro českého orienťáka nejen tradiční pomlázku, ale i neméně tradiční jarní soustředění, kdy se několik dní volna dá využít pro kvalitní trénování.  Jelikož je velikonoční soustředění na začátku závodní sezóny, je účast na něm tím nejlepším předpokladem pro to, abychom pak mohli být na závodech se svými výkony spokojeni. A v partě s ostatními kamarády a hlavně kamarádkami se také dobře udržují velikonoční tradice :-)

 

Aktuální informace pro účastníky soustředění:

K dispozici je podrobnější program soustředění: OK Dobris_velikonoce_program.pdf (369,5 kB)

Informace k pátečnímu závodu - vše jako na normálních závodech (tj. příjezd na shromaždiště, start dle startovek, pokyny aj.) - cca den předem na webu závodu (resp. Oris). Pozor - pokyny jsou společné pro tři etapy, my běžíme pouze první etapu.

Vyúčtování - připravené podobně jako na jiných oddílových akcích po rodinách, peníze budeme vybírat na místě, připravte si prosím přesnou částku. Viz seznam: Velikonoce_OK Dobříš_2017_na web.xlsx (45,8 kB)

Počítejte také s tím, že se jedná o soustředění (ne rodinnou dovolenou:-) a je třeba se vejít do pokojů, které máme k dispozici. Takže mohou být na větších pokojích spolu ubytované i různé rodiny. Aspoň se víc poznáme :-)

Předpověď počasí je spíš horší, tak si vemte náhradní oblečení. Běhat se bude i v dešti a dvakrát denně, tak ať se nemusíte oblékat do mokrého.

 

Původní informace:

Soustředění obecně jsou ideální příležitostí pro získání mapových zkušeností (5 tréninků za víkend dá víc než normální tréninky za celý měsíc) a hlavně pro nové děti (ale i dospělé) je to skvělá příležitost pro zapojení do oddílové party, tak si tuto akci nenechte ujít!

                        

Velikonoční soustředění - Doksy

Jako již tradičně se i letos naše velikonoční soustředění uskuteční v blízkosti Máchova jezera s centrem v areálu Poslova Mlýna. V okolí jsou atraktivní skalnaté terény, své soustředění tam dělají i další oddíly, takže bude možné i srovnání s našimi soupeři, jak na tom kdo po zimě je. Letos se k nám také přidají orienťáci ze švédského TMOK (oddíl Tumba-Mälarhöjden jižně od Stockholmu, tak bude prostor i pro trénink angličtiny a mezinárodní družbu).

Termín: 14. – 17.4. (příjezd v pátek dopoledne rovnou na závod, končíme v pondělí po obědě)
Místo: areál Poslův mlýn poblíž Doks
Ubytování: pokoje s jednoduchým vybavením a plnou penzí
Cena: děti (podle věku) 240 - 350 Kč/den s plnou penzí a pondělním obědem, celkem za celou akci 760 - 1105 Kč (mínus příspěvek na ubytování 100 Kč/noc). Dospělí: 360 Kč/den s plnou penzí, tj. 1130 Kč za celou akci.
Kdo odjíždí dřív, bude platit míň nocí, ale + 50 kč za lůžkoviny. BL a jiné diety +50Kč/den.
Protože účast na soustředění a společné trénování malých i velkých sporťáků patří mezi hlavní priority našeho oddílu, budeme přispívat na ubytování dětským členům oddílu z dotace od města, a to 300 Kč/dítě (resp. 100 Kč/noc, což je zhruba cena dětského ubytování). Podmínkou je mít do soustředění zaplacené oddílové příspěvky na jarní sezónu.

Program: pestré mapové tréninky, kdy si vyzkoušíme různé OB techniky, na soustředění je navíc prostor pro více individuální přístup. Kromě tréninků taky nějaké hry a výlet. V pondělí samozřejmě dodržujeme velikonoční tradice :-)
Rozpis tréninků (bude průběžně aktualizováno):
Tréninky od pátku (je svátek a všichni mají volno!) do pondělí - obvykle trénink dopoledne a odpoledne, v plánu je také výlet za místními atrakcemi.

V rámci soustředění se zúčastníme páteční etapy závodů Velikonoce ve skalách (start od 12 hod.). Přihlášky na závod zajišťujeme společně, hlaste se jako na jiné závody přes přihláškový systém (termín přihlášek na 1. etapu do 25.2.).

—————

Zpět