Velikonoční soustředění 2020

16.02.2020 19:30

Opět se blíží nejoblíbenější roční období a s ním i tradiční velikonoční soustředění. Protože jsou i letos Velikonoce v pozdějším termínu, rozhodli jsme se opět vyrazit do Jizerských hor. Doposud nám zima přála a nebyl žádný sníh, ale v posledních dvou týdnech ho poměrně dost napadlo a tak nám nezbývá než doufat, že včas roztaje J.

Termín: 10.4. – 13.4. (příjezd v pátek na odpolední trénink, končíme v pondělí po obědě)

Místo: Jizerské hory, Chata Muhu v Jindřichově, https://mapy.cz/s/lubuzepude (50.7511711N, 15.1937753E)

Ubytování: Horská chata s pokoji s jednoduchým vybavením. Protože se všichni nevejdeme na pokoje, budou děti spát ve dvou velkých učebnách v podkroví (na OB akademii se hromadné ubytování dětí osvědčilo :).

Cena: Cca 500 Kč na osobu a den. Cena bude ještě upřesněná.

Stravování: Plná penze (v ceně). Je možné zajistit bezlepkovou dietu. U bezlepkové diety bude nutné si zajistit vlastní pečivo.

Kvůli velkému počtu účastníků a kapacitám chaty nebude možné letos zajistit vegetariánskou stravu. Bude možné si místo masa vzít např. více omáčky nebo zeleniny, ale plnohodnotná vegetariánská strava nebude k dispozici.

Přihlášky: Hlaste se v přihláškovém systému do 15.3. Do poznámky prosím připište:

  • požadavky na stravu, pokud požadujete bezlepkovou dietu
  • jméno a věk dítěte nebo informaci, že jde o dospělého u osob, které nejsou evidovány v přihláškovém systému, ale mají zájem jet na soustředění.  Tyto osoby uvádějte pouze u jednoho přihlášeného!!! (nepište např. u každého vašeho dítěte, že s ním pojedou dva dospělí, ale pouze u jednoho a nepište např. k Pavlíkovi, že s ním také pojede Péťa, když je Péťa přihlášený o řádek výš)

Chata má omezený počet míst. Pokud bude počet přihlášených větší, než je kapacita, bude o možnosti společného ubytování na soustředění rozhodovat 1) závodní aktivita během roku 2) tréninková aktivita během roku 3) datum přihlášky. Různé kombinace bodu 1-3 budou individuálně posuzovány a spravedlivě zohledněny. Ti, na které se s ubytováním nedostane si budou muset najít sami ubytování někde v okolí.

Program: Budeme trénovat v nádherných terénech Jizerských hor. Tréninky budou probíhat dopoledne i odpoledne. První trénink je v pátek odpoledne, poslední v pondělí dopoledne.

Budeme rádi, pokud se do tréninků zapojí i rodiče a půjdou tak příkladem svým dětem.

Terén je výškově hodně členitý s mnoha skalkami a kamenitým povrchem. Budeme trénovat různé aspekty orientačního běhu. Obtížnost bude přizpůsobená různým věkovým kategoriím.

Další informace a přesný program budou zveřejněny cca 1-2 týdny před soustředěním.

S případnými dotazy se obracejte na mě (email: jindrich.houska@seznam.cz, tel.: 724 578 560).

Těšíme se na Vás na další společné akci.

Jindra a trenéři

—————

Zpět