OB o Velikonocích a možnosti individuálních tréninků

09.04.2020 08:23

Ahoj kamarádi orienťáci,

přejeme všem krásné Velikonoce a přinášíme aktuální informace.

 

"Velikonoční soustředění" bude - jen individuálně pojaté a za humny ...

Orienťáci si bez soustředění Velikonoce už ani neumějí představit. To letošní bude v individuálním  režimu, na okolních mapách a bude takové, jaké si ho sami naplánujete a zrealizujete :-)

Připravili jsme pro vás různé tréninky, kam můžete vyrazit sami nebo v rámci rodiny a za dodržování všech aktuálně platných hygienických opatření.

Aktuální přehled tréninků v Přihláškovém systému:

Tréninky jsou zadány v přihláškovém systému, abyste se lépe orientovali. Platí datum "konání" akce uvedené v názvu tréninku = od kdy do kdy jsou v lese fáborky! Pod ikonou "domeček" - web závodu - si rozkliknete odkaz na Google disk, z kterého si stáhnete mapy a pokyny a vytisknete (prostě to, co tam bude k dispozici). Po tréninku tam můžete do výsledkového souboru dopsat svůj čas (je nutné vybrat v dokumentu správnou záložku s názvem vybraného tréninku). V případě problémů se stažením čekoholiv, napište vedoucímu akce a pdf soubory s mapami atd. vám pošleme.

Pokyny jsou ve zkratce většinou uvedeny i v poznámce u každého tréninku.

Mapové tréninky doplňte výběhy do přírody nebo výlety za turistickými cíli.

 

Oddílová fotogalerie - "Velikonoční soustředění v době koronaviru"

Foťte! Z vašich fotografií poskládáme velikonoční album do oddílové fotogalerie. Fotky (max 3-4 za rodinu) posílejte na email j.bochenkova@seznam.cz do úterý 14.4.2020.

 

Informace pro žluté, červené a dospělé

Po absolvování jakéhokoliv tréninku (případně před), se v k danému tréninku přihlašte v přihláškovém systému (evidenčně), ať víme, že nezahálíte. Výsledný čas si doplňte do výsledkové tabulky u tréninku. V přihláškovém systému je na tabulku samostatný odkaz.

 

Další individuální tréninky - duben, květen ..

Tréninky budeme v přihláškovém systému průběžně doplňovat. V názvu tréninku bude datum, do kdy budou v lese fáborky. Určitě si v budoucnu zaběháte například na Kazatelně nebo u Čisovic, proto nezapomeňte pravidelně sledovat přihláškový systém!!

 

Už se těšíme, až se se všemi zase setkáme!

 

Zdraví trenéři

 

 

 

 

 

 

—————

Zpět