Velikonoční soustředění 2018

26.03.2018 20:35

AKTUALIZACE!!! V článku najdete podrobný program soustředění, rozdělení do pokojů, částky k úhradě za jednotlivé rodiny a věnujte také pozornost způsobu placení!

 

Velikonoce se nezadržitelně blíží a s nimi i tradiční oddílové soustředění. Opět máme možnost 4 dny intenzivně trénovat a bavit se. Zejména pro nové členy oddílu je to dobrá příležitost seznámit se s ostatními.

Stejně jako v minulých letech pojedeme do Poslova Mlýna u Doks. Letos jsou na programu všechny 3 etapy závodu Velikonoce ve skalách (platí, že „nejlepší trénink je závod“). Kromě toho budou připraveny i další tréninky a nepřijdete ani o pondělní orientační běh s pomlázkou.

Termín: 30.3. – 2.4. (příjezd v pátek dopoledne rovnou na závod, končíme v pondělí po obědě)

Místo: areál Poslův mlýn poblíž Doks

Ubytování: pokoje s jednoduchým vybavením. Pozor: kvůli účasti na závodech jsme letos neobjednávali obědy. Na shromaždišti závodu budou stánky s občerstvením, které můžete využít.

V rámci ubytování budou zajištěny:

  • pátek: večeře
  • sobota: snídaně, večeře
  • neděle: snídaně, večeře
  • pondělí: snídaně, oběd

Rozdělení účastníků do pokojů se dozvíte zde:

        Rozdělení do pokojů.xlsx (16659)

Klíče od pokojů budou k vyzvednutí u Jindry Housky (tel. 724 578 560) v táboře od 16:00.

Cena: celkovou cenu za ubytování, stravu a startovné na závodech za každou rodinu najdete v této tabulce:

        Platby za rodiny.xlsx (10566)

Placení:  Vzhledem k velkému počtu lidí platbu za soustředění pošlete na účet oddílu (do zprávy pro příjemce napište Velikonoce 2018) obratem do 28.3. Pokud byste nestihli částku odeslat, vezměte prosím peníze s sebou v hotovosti a na soustředění zaplaťte Janě Bochenkové.

Program: v pátek, sobotu a neděli se zúčastníme závodu Velikonoce ve skalách. Podrobnosti najdete v rozpise závodu, centrum závodů Nedamov (15 km od Doks) a Jestřebí  (8 km). Kromě toho budou na odpoledne nebo večer připraveny další tréninky nebo doprovodný program. V pondělí se můžete těšit na tradiční orienťák s pomlázkou. Holky by tedy měly začít trénovat a kluci se otužovat.

Podrobný program soustředění a další informace si můžete přečíst zde:

        Program.docx (20975)

Přihlášky: V přihláškovém systému jsou dvě různé položky pro soustředění a pro závod. Nezapomeňte se přihlásit na oboje! Termín přihlášek na závody je 10.2.

 

—————

Zpět