Ubytování na MČR štafet a družstev 5. -6. 10. 2019

13.08.2019 18:32

Milí štafetchtiví závodníci :-)

 
5. - 6. 10. 2019 se v obci Tis u Blatna koná:
 
 
Mistrovství ČR v orientačním běhu štafet, Mistrovství ČR v orientačním běhu klubů a oblastních výběrů žactva
 
 
Doufám, že se přihlásíme v hojném počtu a již nyní je ten správný a nejvyšší čas na zajištění ubytování k přenocování nás dospělých a taktéž dětí DH16 a starších. Poptávala jsem ubytování ve velkokapacitních ubytovacích zařízeních jako je Sklárna, Poustky, Chvojkovský mlýn. Vše je již rozebrané ostatními oddíly z celé ČR. Přesto se i na náš oddíl štěstí usmálo a dnes reagovali z pensionu Hubert (též Hostinec U Kamenného mostu v Rabštejnu nad Střelou) https://rabstejn32.wz.cz/
, kde nám nabízejí ubytování ve třech apartmánech, kdy každý apartmán má tři pokoje a každý pokoj má tři lůžka. Celkem je k dispozici 27 lůžek. Jeden apartmán pro 9 osob stojí 1 800,- Kč (1 osoba/200,- Kč), je tam sociálka, lednička + kuchyňka. Za příplatek 70,- Kč je možnost nedělní snídaně + funguje hostinec v budově pro sobotní večer.
Nyní záleží na nás, v jakém počtu se přihlásíme, zda 18ti závodníky obsadíme dva apartmány, nebo nás pojede +/- 27 a obsadíme tři apartmány. Tato informace je pro mne nyní zásadní, abych zarezervovala dostatečný počet lůžek. Mám omezený čas, neb pension chce mít jistotu.
Máte-li zájem, hlaste se prosím do oddílového přihláškového systému do UBYTOVÁNÍ a též i na samotné dvoudenní závody (samostatné tři řádky). K ubytování ať se hlásí i ti, kteří plánují jet jako doprovod, též děti DH16.
 
Děkuji, zdravím a těším se na vás
Jana N.
 

—————

Zpět