Silácká výzva "100"

17.12.2019 13:26

Výzva  „100“

Ahoj všem, přicházím k vám s novou výzvou. Jak již tušíte, bude zde klíčové číslo 100. Tentokrát nabídneme malou obměnu a ke klasickým dřepům a klikům přidáme plank( vzpor). Budeme tedy znovu posilovat nohy, ruce/záda a břišní svaly.

Jak má vypadat jednotlivý cvik a na co si dát pozor najdeš zde:

Dřep      https://drive.google.com/open?id=1tgb048RaupIPneNCQacz9mXTMUSaiZB_

Klik         https://drive.google.com/open?id=1_jEbqdLvw0c1bL7DZEdTcAF7nuURloai

Plank     https://drive.google.com/open?id=1qlUyr9HwFQcmjLCi8aowT51qOnnUMXNE

Sdílenou tabulku – odkaz zašlu všem přihlášeným z přihláškového systému. Po skončení, pokud budou všichni souhlasit, zveřejníme.

Trocha psychologie…Není tajemstvím, že naše děti jsou naším zrcadlem. Většinu svých neduhů a nedokonalostí přejímají od nás, rodičů. Aktivní rodič se rovná aktivní dítě, líný rodič, líné dítě. I když to tak někdy nevypadá, všechno naše úsilí a vzorce, které nastavujeme svým dětem se nám brzy vrátí měrou vrchovatou, v dobrém i ve zlém. Výzva se tedy týká především vás,  rodičů. Děti se pak přidají J

Pojďte tedy cvičit se svými dětmi a odměnou vám bude nejen posílené tělo, ale především společně strávené chvíle a zážitky. Máme toho někdy moc, ale ruku na srdce…občas plýtváme časem mnohem vícee, než je 10 minut věnovaných společnému cvičení. Ráno, večer, odpoledne…je to jedno. Najděte si společný čas a ruku na to.

V přihláškovém systému se přihlaste a pak už to pojede samo. Ve sdíleném dokumentu pak najdete své jméno vedle dalších jmen členů oddílu, kteří do toho šli také. A na Silvestra budete posíleni na těle i na duchu. A kdo ví, jaké si potom dáte předsevzetí…

Cílem není udělat hned vše v plné dávce, ale dát celou dávku během jednoho dne na vícekrát a postupně snižovat počet pokusů na kolik to dáte. Tedy celkem 100 dřepů nebo kliků, nejlépe rovným dílem + 100 sekund  plank. Na konci měsíce, poslední den, podáte nejlepší výkon, kterým se podle tabulky sami zařadíte. Nejzajímavější bude srovnání, jak jste se za celý měsíc posunuli. Cvičíme každý den, ale chápu, že ne každý den je nám nejlíp. Každý má 3 žolíky, tedy dny, kdy necvičí. V tabulce označíte písmenem J.

Děti  do 12 let v poloviční dávce, tedy 50 celkem. 12 a více let v plné dávce. Holky pak mohou kliky dámské, tedy na kolenou. Plank je držení po dobu 100 sekund.

Zapisovat budete do sdíleného dokumentu. Kdo má možnost tak každý den, ale nejméně jednou za 3 dny přeneste své záznamy z papíru k ostatním výkonům v tabulce.

Kategorie:

Velmistr – cvičil jsi každý den s využitím max 1 žolíka, a poslední den jsi udělal celkem 100 dřepů a kliků maximálně na 2 cvičení, tedy 1x dřepy a 1x kliky. Děti do 12 let 50. Plank pak celý bez přerušení.

Mistr – cvičil jsi každý den s využitím 2-3 žolíků, a poslední den jsi udělal celkem 100 dřepů a kliků maximálně na 2 cvičení, tedy 1x dřepy a 1x kliky, dohromady 100cviků. Děti do 12 let 50. Plank pak celý bez přerušení.

Borec/Borka - cvičil jsi každý den s využitím 2-3 žolíků, a poslední den jsi udělal celkem 100 dřepů a kliků maximálně na 4 cvičení, tedy 2x dřepy a 2x kliky, dohromady 100cviků. Děti do 12 let 50. Plank na 2 intervaly, celkem 100sekund.

Silák – cvičil jsi alespoň 20 dnů, , a poslední den jsi udělal celkem 100 dřepů a kliků maximálně na 6 cvičení dohromady. Plank na 3 intervaly, celkem 100sekund.

Šikula – cvičil jsi alespoň 15 dnů, alespoň 5x jsi udělal celkem 100 kliků a dřepů, a alespoň 1x jsi dohromady vydržel plank 100 sekund

Lenoch – přihlásil jsi se, ale neměl jsi dost pevnou vůli, a nemůžeš se zařadit ani do jedné kategorie

 

Tak s chutí do toho. Těším se, že v tom nebudu sám.  Že jsi v tom se mnou! Díky všem, co se dočetli až sem.  Martin

 

 

—————

Zpět